homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Urmarile unei curi de slabire-3

#39 2008-03-30 21:49:02

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

Re: urmarile unei curi de slabire

te invidiez skumpi sad

expect the worst , hope for the best!

#40 2008-03-31 00:05:22

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

eu21 a scris:

fapta ii consumata,am scris tot ce mi sa intamplat,crezand ca poate cineva imi va da un sfat ce sa fac sau ca poate a mai trecut cineva prin ce trec eu,oricum nu aveti cum sa ma intelegeti,si nici nu imi voi plange de mila am foarte multa ambitie si vointa sa ma vindec si sunt sigura ca ma voi vindeca...oricum va multumesc pt.sfaturile date

ar fi foarte bine sa poti sa te faci bine doar cu vointa ta...dar...eu zic ca e foarte greu. nu imposibil...dar extrem de greu...si mai simplu ti-ar fi cu ceva ajutor specializat. nu cred ca ti-a zis nimeni nimic cu rautate, doar incercam sa te ajutam...si din cate stiu eu anorexia e foarte greu de tratat, dureaza ceva timp...si e neaparat nevoie de ajutorul doctorului. Acum poate tu ai noroc si esti doar in faza de inceput...cand inca mai poti reusi sa te faci bine singura, doar cu ambitia ta....dar daca zici ca toate astea au inceput la 14 ani...si acum ai mai mult de 19 ani (ca ai zis ca de la 19 ai fost in italia), eu zic ca o sa-ti fie cam greu.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#41 2008-03-31 00:42:57

skumpi
Vizitator

oana_ a scris:

te invidiez skumpi sad

pt ? lol

#42 2008-03-31 14:19:41

eu21
New member
Inregistrat: 2008-03-14

greu dar nu ii imposibil si sunt sigura ca voi reusi,ma cunosc prea bine ,am reusit orice mi-am propus...si acum voi reusi

#43 2008-04-01 06:59:04

anytza
Hero member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-07

de astazi sunt la cura si eu ca nu mai tine big_smile

Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.