|
Nu esti logat.
Am nevoie de pic de ajutor!!!#1 2008-04-01 16:33:20
am nevoie de pic de ajutor!!!poate m-ati putea ajuta si pe mine, caci am o problema si sunt un pic ingrijorata...tocmai am venit de la ginecolog si mi-a spus ca am vulvovaginita (si atat...nu mi-a oferit mai multe explicatii). mi-a dat tratament pt 10 zile: oxacilina forte (1 la 6 ore), nistatina(3 pe zi), betadine (unguent) si tantum rosa (niste pliculete ce se dizolva in apa fiarta)...tratamentul asta e pt un tip de vulvovaginita serios? eu initial m-am dus acolo si mai speriata crezand ca am herpes genital (am crezut asta pt ca acum o saptamana prietenului meu i-a aparut ceva la buza superioara, am facut sex oral, iar mai tarziu s-a dovedit a fi un herpes)...adevarul e ca sunt in continuare ingrijorata pt ca tocmai am citit ca herpesul genital se poate manifesta la femei si sub forma de vulvovaginita. de la control am fost expediata cam repede si nu am discutat toate aceste aspecte, mai ales ca doctorita nu prea parea dispusa sa asculte prea mult. oricum, sper sa se rezolve, mai ales ca acum cateva minute am venit de la farmacie, deci nu am apuc sa incep tratamentul. poate ma puteti ajuta cu o parere, un sfat... va multumesc anticipat! Offline #2 2008-04-01 16:34:57
Re: am nevoie de pic de ajutor!!!Vulvovaginita e o denumire generica, e o infectie care poate fi provocata de bacterii, ciuperci etc. Examen de secretie ai facut? Offline #4 2008-04-01 16:41:52
Re: am nevoie de pic de ajutor!!!In mod normal ar fi trebuit sa-ti puna diagnosticul pe baza unui examen de secretie, nu asa dupa ochi, mai ales ca ti-a dat antibiotic. Eu zic sa incerci la un alt medic. Vezi ca e si un topic cu medici buni, poate gasesti pe cineva in orasul tau. Offline #5 2008-04-01 16:43:27
Re: am nevoie de pic de ajutor!!!si eu zic ca ar trebui sa schimbi medicul. ar fi trebuit sa iti explice pt ce iti prescrie medicamentele alea. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline Publicitateloading...
#6 2008-04-01 16:49:44
Re: am nevoie de pic de ajutor!!!eu sunt din pitesti si din pacate, in topicul cu medici ginecologi buni nu este mentionat niciunul Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|