|
Nu esti logat.
Cine ma poate ajuta?..negi geitali, cred#1 2008-03-31 19:01:45
cine ma poate ajuta?..negi geitali, credde vreo 2 saptamani mi-au aparut p labiile exterioare niste umflaturi (exact ca si negii de pe degete, asa arate), din c in c mai mari si tot mai multe...am programare la doctor abia in 9 aprilie, dar nu mai am rabdare...nu ma deranjeaza, deloc, doar k stiu k sunt akolo...dar cel mai frik imi e pt k mi-au aparut vreo 5 si aproape de "intrare in vagin"...oare pot aparea si in interior...cine ma poate ajuta cu vreun raspuns sau un sfat????pls Ceea ce nu te omoara te face mai puternic!!! Offline #2 2008-03-31 19:02:35
Re: cine ma poate ajuta?..negi geitali, creddaca sunt ca si negii obisnuiti atunci probabil e vb de virusul hpv si deci de negi genitali...medicul in urma controlului iti va putea spune ce sa faci... happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-03-31 19:53:42
Re: cine ma poate ajuta?..negi geitali, credpai vezi ce ti va recomanda medicul...oricum cauterizarea nu e asa groaznica precum pare... happy with him...inlove with him... Offline #4 2008-03-31 21:46:06
Re: cine ma poate ajuta?..negi geitali, credte inteleg...dar o sa vezi ce zice medicul...poate trece totusi cu un tratament... happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-03-31 22:41:09
Re: cine ma poate ajuta?..negi geitali, credpot sa fie mici sau mai mari.... pot sa treaca cu creme pe care le aplici tu sau medicul personal cred insa ca e mai indicat sa ii cauterizezi scapi dintr-un foc de ei daca nu sunt multi ,nu trebuie sa aplici tu crema VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#6 2008-04-01 20:58:39
Re: cine ma poate ajuta?..negi geitali, credioana_dianna eu tocmai am trecut prin operatia de cauterizare ,acum cateva zile ...nici eu nu am avut multi,si totusi nici nu m-am gandit sa ma dau cu crema ...decat sa reapara ....nu e chiar asa ingrozitoare operatia ....daca iti pune anestezie e ok ,e un spray care te amorteste ....intradevar e nasol dupa ...cel putin prima zi m-a usturat ca am crezut ca inebunesc...ai o gramada de restrictii dupa operatie dar mai bine scapi de ei ,sincer ... Ultima oara a fost editat de purple_flower (2008-04-01 21:08:30) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|