homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cine ma poate ajuta?..negi geitali, cred

#1 2008-03-31 19:01:45

ioana_dianna
New member
Inregistrat: 2006-11-14

cine ma poate ajuta?..negi geitali, cred

de vreo 2 saptamani mi-au aparut p labiile exterioare niste umflaturi (exact ca si negii de pe degete, asa arate), din c in c mai mari si tot mai multe...am programare la doctor abia in 9 aprilie, dar nu mai am rabdare...nu ma deranjeaza, deloc, doar k stiu k sunt akolo...dar cel mai frik imi e pt k mi-au aparut vreo 5 si aproape de "intrare in vagin"...oare pot aparea si in interior...cine ma poate ajuta cu vreun raspuns sau un sfat????pls

Ceea ce nu te omoara te face mai puternic!!!

#2 2008-03-31 19:02:35

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: cine ma poate ajuta?..negi geitali, cred

daca sunt ca si negii obisnuiti atunci probabil e vb de virusul hpv si deci de negi genitali...medicul in urma controlului iti va putea spune ce sa faci...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2008-03-31 19:53:42

crys_ty_na
Platinum member

pai vezi ce ti va recomanda medicul...oricum cauterizarea nu e asa groaznica precum pare...

#4 2008-03-31 21:46:06

crys_ty_na
Platinum member

te inteleg...dar o sa vezi ce zice medicul...poate trece totusi cu un tratament...

#5 2008-03-31 22:41:09

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

pot sa fie mici sau mai mari.... pot sa treaca cu creme pe care le aplici tu sau medicul personal cred insa ca e mai indicat sa ii cauterizezi scapi dintr-un foc de ei daca nu sunt multi ,nu trebuie sa aplici tu crema

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Publicitate

loading...

#6 2008-04-01 20:58:39

purple_flower
Full member
Inregistrat: 2008-03-09

ioana_dianna eu tocmai am trecut prin operatia de cauterizare ,acum cateva zile ...nici eu nu am avut multi,si totusi nici nu m-am gandit sa ma dau cu crema ...decat sa reapara ....nu e chiar asa ingrozitoare operatia ....daca iti pune anestezie e ok ,e un spray care te amorteste ....intradevar e nasol dupa ...cel putin prima zi m-a usturat ca am crezut ca inebunesc...ai o gramada de restrictii dupa operatie dar mai bine scapi de ei ,sincer ...

am vazut ca ai intrebat daca iti pot aparea si in interior ...da,iti pot ....am intrebat si eu asta la dr meu , dar in urma controlului a spus ca nu am inauntru ...

Ultima oara a fost editat de purple_flower (2008-04-01 21:08:30)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.