|
Nu esti logat.
Ecografie#1 2008-04-02 10:25:10
ecografiebuna ziua, Offline #2 2008-04-02 10:30:23
Re: ecografieuterul are forma de para cu susl in jos. coarnele uterine sunt 2, drept si stang, si se cvontinua cu trompele. la capatul trompelor - ovarele. ovarele sunt prinse de uter cu ligamente. daca la tine zice tractionat ma gandesc ca unul din ligamentele tale e mai scurt si a tras de ovar. nu stiu daca asta e explicatia corecta sa nu. am luat-o si eu logic... mami de minuni Offline #4 2008-04-02 13:19:57
Re: ecografiemai exista si varianta sa fie niste aderente in urma vreunei operatii care sa faca treaba asta.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2008-04-02 13:31:02
Re: ecografieam avut o operatie de apendicita in 2000.eu fac cate o ecografie pe an si este prima data cand a aparut chestia asta.inteleg ca nu am de ce sa-mi fac probleme,nu? Offline Publicitateloading...
#6 2008-04-02 13:32:14
Re: ecografiecred ca nu....nu stiu insa sigur...mai bine intrebi un ginecolog priceput Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2008-04-02 13:33:59
Re: ecografiemultumesc.mi-am facut programare dar locuri libere sunt tocmai la inceputul lui iunie . Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|