|
Nu esti logat.
Urgeeeent...#1 2008-04-01 12:52:57
urgeeeent...iau yasmin de 4 luni si incepand de luna aceasta am o scurgere galbuie care "ustura" . mi-am facut si progamare la medic joi ...ce sa fac ...sa renunt la ele ??? nu as vrea sa renunt k am slabit 4 kg .. Offline #2 2008-04-01 12:55:37
Re: urgeeeent...nu ai de ce sa renunti la ac.cu siguranta scurgerea nu este de la ac. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-04-01 12:56:31
Re: urgeeeent...Nu cred ca este de la ac. Dar cel mai sigur iti va spune medicul. Nu le intrerupe pana nu vb cu medicul. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #4 2008-04-01 13:01:32
Re: urgeeeent...si in plus am si usturimi la contact sexual Offline #5 2008-04-01 13:02:53
Re: urgeeeent...probabil ai o infectie vaginala care nu este datorata ac.mergi la medic si fa si o analiza la secretie VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#6 2008-04-01 13:04:26
Re: urgeeeent...nu e de la AC, o analiza de secretie ar fi indicata acolo. nu renunta la ele ia-le in continuare. Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #7 2008-04-02 12:56:14
Re: urgeeeent...mi s-a pus dg de colpita polimicrobiana si mi s-a prescris canesten unguent extern si intern si niste ovule ( pe care trebuie sa le prepare farmacistul) si irigatii cu ceai de musetel... oare o sa imi treaca ??? si pt iubitul meu nimic... Offline #8 2008-04-02 12:59:01
Re: urgeeeent...liliana...cum ti am mai scris si dincol CREMA CANESTEN SE FOLOSESTE DOAR EXTERN...intern se pun ovulele canesten...si cu ceaiul eu nu m as spala decat la exterior...si nu vad niciun antimicotic in trat tau...deci un punct in minus... happy with him...inlove with him... Offline #9 2008-04-02 13:01:45
Re: urgeeeent...daca se foloseste doar extern mie de ce mi s-a prescris si intern???? Offline #10 2008-04-02 13:09:14
Re: urgeeeent...si in plus ovulele pe care trebuie sa le iau de la farmacie cntin mai multe substante ..vreo 7 sau 8 ... diseara ma duc sa le iau si o sa va spun ce contin .. Offline #11 2008-04-02 13:09:24
Re: urgeeeent...
si eu am atat usturimi kt si durere.mie dr imi zice tot timpul k e raceala sau infectie.m`am saturat sa iau pastile cu pumnul.de 4 ani am mult mai multa grija de sanatatea mea din cauza "racelilor". Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate Offline #12 2008-04-02 13:16:48
Re: urgeeeent...liana_mihaela ai warn pt ca nu ai editat...citeste te rog regulile...nu stiu sincer dc ti a zis medicul asa...si eu am luat canesten si nu odata si iti spun sigur ca asa e...te astept happy with him...inlove with him... Offline #13 2008-04-02 19:14:25
Re: urgeeeent...liana_mihaela o sa iti treaca stai linistita.si eu am avut problema asta acu vreo 2 ani si dupa tratament a trecut.dar si eu am avut prescris spalaturile doar extern.a durta cateva zile tratamentul si e destul de neconfortabil dar trece. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|