|
Nu esti logat.
Sper sa gasesc un raspuns#1 2008-04-02 19:45:17
sper sa gasesc un raspunsBuna ziua!Am doar 16 ani si am o nelamurire.Mai intai sa va spun k mi-am inceput viata sexuala.Prima mea zi menstruatiei este pe data de 6 sau 7.As vrea sa stiu,in ce data a lunii sunt cea mai fertila si cat dureza fertilitatea,pt a evita o sarcina nedorita.Va rog mult ajutati-ma deoarece nu stiu sa-mi calculez perioada in care sunt fertila.:)Noah,ce sa fac,sunt incepatoare.Va rog.astept un respuns. Offline #2 2008-04-02 19:47:12
Re: sper sa gasesc un raspunsia si sterge topicul asta. o sa ti se raspunda dincolo. daca vad moderatoarele primesti warn pt posturi multiple. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #3 2008-04-02 19:47:34
Re: sper sa gasesc un raspunsmai bine folosesti prez.sau ac.metoda calendarului nu este foarte eficienta VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #4 2008-04-02 19:50:29
Re: sper sa gasesc un raspunspitika_roshkata subscriu la ce zice evilpink foloseste o metoda de protectie eficienta, prezervativul de ex, nu te baza pe met calendarului Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|