|
Nu esti logat.
Am nevoie de ajutor#1 2008-04-02 20:30:57
am nevoie de ajutorde luna aceasta am inceput sa iau,la recomandarea medicului ginecolog, cate 2 pastilute de duphastone pe zi timp de 10 zile, din a 16 zi a ciclului menstrual, si asta deoarece nu reusesc sa raman insarcinata. astazi este ultima zi. din pacate, de cateva zile am dureri destul de puternice de sani. este oare normal? a mai trecut cineva printr-o experienta similara? Offline #2 2008-04-02 22:14:25
Re: am nevoie de ajutorda e normal.durerea e de la duphaston Offline #3 2008-04-02 22:16:02
Re: am nevoie de ajutormai degraba e sindrom premenstrual.... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #4 2008-04-02 22:16:39
Re: am nevoie de ajutorplus ca se apropie si menstra... mami de minuni Offline #5 2008-04-03 13:25:50
Re: am nevoie de ajutorde azi am inceput sa iau cate doua duphastone timp de 5 zile la recomandarea medicului ginecolog pt revenirea ciclului , medicul a spus ca in max 7 zile dupa terminarea tratamentului ar trebui sa revina , e adevarat ??????????? Offline Publicitateloading...
#6 2008-04-03 13:28:40
Re: am nevoie de ajutorda...in 5-7 zile de la terminarea lui ar trebui sa apara...nu stiu sincer daca esti insarcinata caci nu ti stiu istoria...dar banuiesc ca medicul ti a spus ce ti a spus cu un motiv... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|