|
Nu esti logat.
Efectele amanarii menstruatiei#1 2008-04-03 22:27:30
efectele amanarii menstruatieiBuna! Vreau sa va intreb si eu ceva. Folosesc Yasmin de o luna. Am citit in prospectul lor ca e posibila amanarea menstrei prin continuarea cu un nou blister imediat dupa terminarea ultimului fara a face pauza de 7 zile. Daca nu fac aceasta pauza si continui cu blisterul urmator exista efecte adverse si intr-adevar menstruatia va fi amanata? Daca da sa continui cu blisterul al doilea pana il termin si apoi sa fac pauza sau sa il intrerup dupa ce se termina perioada in care vreau sa aman menstruatia? Offline #2 2008-04-03 22:32:27
Re: efectele amanarii menstruatieiva fi amanata dar poate aparea spottingul, nu e obligatoriu oricum (mai ales daca pana acum nu ai avut) si poti sa intrerupi al doilea blister dupa ce a trecut perioada in care vroiai s o amani dar atentie...dupa pauza incepi un blister nou si pe cel din care lipsesc x pastilute il ti de rezerva... happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-04-03 22:32:38
Re: efectele amanarii menstruatieipoti face cum vrei: intrerupi dupa ce termini perioada in care vrei sa amani sau duci tot pana la capat.dar, daca intrerupi folia..faci normal pauza de 7 zile apoi incepi folie noua.mereu tre sa iei minim 21 pilule.e posibil sa apara spotting Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #4 2008-04-03 22:35:54
Re: efectele amanarii menstruatieiVa multumesc mult de tot! Offline #5 2008-04-03 22:36:09
Re: efectele amanarii menstruatieicu placere happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|