homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Reactie la anticonceptionale? sau altceva?

#1 2008-04-03 22:08:21

ioanadbc
Full member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-12-07

Reactie la anticonceptionale? sau altceva?

Buna seara,

Am o problema la care as dori sava rog sa-mi raspundeti. Se poate ca din cauza anticonceptionalelor sa mi se irite fata, si sa imi apara herpes pe buza?
Tin sa precizez ca eu nici la pubertate nu am avut cosuri, iar acum in cazul cel mai fericit am doar 1 cos pe fata,alteori 2-3...destul de neplacuti,pe langa faptul ca am o inflamatie, ca un fel de alergie .....bubite rosiatice umflate. Avem un ten perfect inainte. Sunt la a 5-a luna de Novinette. In plus fata de asta,de o luna si jumatate, mi s-au facut consecutiv 4 herpesi....nu scapam bine de unul, ca imi aparea altul. Acum de exemplu am un herpes la buza de sus si mi-a aparut un cos la buza de jos, pe care stiu ca daca il strang,mi se irita si imi apare herpes si acolo.

Sunt destul de necajita......in privinta asta....si cred ca o sa schimb anticonceptionalele-am fost la planning, mi s-a spus ca nu am semnalmente serioase pentru a mi se recomanda sa schimb anticonceptionalele. Am schimbat si crema de fata, crezand ca nu mi se mai potriveste, dar aseara, cand am folosit prima data dintr-o crema care imi bucura mai demult fata, m-am rosit pe obraji de la ea....deci tind sa cred ca nu e de la cosmetice.

Multumesc de sprijin,

O seara buna!

#2 2008-04-03 22:10:36

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: Reactie la anticonceptionale? sau altceva?

gerpesul sigur nu apare de la ac.bubite de genul asta imi apar si mie cam inaite de menstra.trebuie sa intri in cele 7 zile de pauza sau esti deja in pauza?

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2008-04-03 22:10:38

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

ioana...problemele astea le ai de cand ai inceput cu pilulele?

happy with him...inlove with him...puss

#4 2008-04-03 22:11:36

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

herpesul nu are legatura cu AC din cate stiu eu;dar aseara ai zis ca ai dat pe fata cu o crema care altadata iti facea bine si acum nu, deci, nu e si de la creme?

#5 2008-04-03 22:39:49

ioanadbc
Full member

Bubite de astea am de cand am inceput sa iau anriconceptionale...mi s-a stricat fata...bine ca nu e ceva de speriart....da nu mai e fata mea fina si curata...plus ca am colesterol 210....ma gandesc sa nu fie ceva ficat, colesterol......mie de la planning mi-a zis ca ac nu au legatura cu coelsterolul.
Crema ce mi-am luat-o acuma e loreal-happyderm-ten uscat, si sensibil......sad la inceput ma simtem ft bine, apoi amvazut ca fta mie- usor rosie......sad Ma gandesc sa iau yasmine de luna viitoare....mai am 4 pastile de jasmin......insa mi-e frica sa nu ma mai ingras....am pus cu dieta 2.5kg:( si celulita de la ac.....sper ca nu va fi o diferenta ft mare pentru corpul meu alt anticonceptional...si sa ma trezesc cu nu stiu ce. In plus ce ma mai deranjeaza....o secretie alba, uneori usor galbuie, foarte consistenta.....care lasa urme albe pe slip .....poate aveti mai multa experienta...si va dati seama dac ar fi cazul sa le schimb.......nu vreau sa le schimb de moft...am auzit ca novinett-ul sunt ft bune...dar nu reusesc sa imi dau seama daca nu mi se potrivesc....sau mi se pare doar

Va multumesc mult mult!

Va pup

Publicitate

loading...

#6 2008-04-03 22:41:24

crys_ty_na
Platinum member

ioana...mergi sa ti le schimbe...la alt medic daca al tau nu vrea sa ti le schimbe...dar nu lua de capul tau pilule...te rog eu...si in legatura cu acea secretie...daca are si miros mai ciudat mergi si la ginecolog...

#7 2008-04-03 22:43:17

ioanadbc
Full member

am fost la 2 pana acuma.....nicunul nu mi-a recomandat sa le schimb, ca sunt bune, si dupa cum va spuneam, d-na la care am fost ultima data...chiar m-a intrebat de toate....si a zis ca nu am semne clare ca ar trebui schimbate.....atunci nu avema secretia asta, eram inainte de folia 5.....poate fi secretia de la contacte sexuale dese?......

#8 2008-04-03 22:43:37

crys_ty_na
Platinum member

atunci mergi rpd la un medic sa ti le shimbe...si dupa pauza sa incepi cu altceva...

#9 2008-04-03 22:50:36

ioanadbc
Full member

multumesc .....o sa caut alt planning:).....o seara excelenta va doresc!

#10 2008-04-03 22:51:57

crys_ty_na
Platinum member

cu placere smile si mersi la fel...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.