|
Nu esti logat.
Am o probleama...#1 2008-04-03 23:10:15
Am o probleama...Am luat rigevidon o perioada de 5 luni si anul acesta am facut o pauza,prietenul meu fiind plecat din tara...iar luna asta stiind ca vine acasa..am zis sa le reiau...pt a nu avea griji...dar..leam inceput dupa menstra...pt ca eu credeam ca el va veni mai tarziu..da el a venit mai devreme..si..din cate am inteles ele isi fac acum efectu abia dupa a 7 pastilutza...tin sa precizez ca dupa intreruperea ac mia venit prima luna bine,iar a doua cam intarziat...as putea totusi sa nu fiu in perioada fertila..?nu as vrea sa apelam la prezervative..sau...Astept raspuns..Va multumesc Offline #2 2008-04-03 23:13:57
Re: Am o probleama...eu m-as proteja 7 zile daca nu am inceput in prima zi a ciclului, sincer ar fi bine sa nu risti, chiar nu poti astepta pana inghiti 7 pastilutze, o nimica toata, si apoi esti freeeee Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #3 2008-04-03 23:25:32
Re: Am o probleama...pai tre sa iti calculezi perioada fertila, ca sa vezi daca esti sau nu ;si daca incepi AC in oricare alta zi a menstrei, fa cum a zis alinutza Offline #4 2008-04-04 00:20:37
Re: Am o probleama...
mitzilina...daca n ai avut contacte cu riscde la ultima menstra nu e bai ca le ai inceput mai tarziu dar protectie suplimentara pana dupa a 7 a pastiluta din folie... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|