|
Nu esti logat.
Rana pe vagin#1 2008-04-03 19:41:18
rana pe vaginBuna ma numesc Bianca si am 18 ani acum 6 luni am nascut prin cezariana de curand mi sa gasit o rana pe colul uterin, mi sa spus ca este ca este mica cat buricul unu deget..doctorul mia spus ca trebuie cauterizata. Necesita cauterizarea sau se poate treata printr-un tratament?Aceasta rana este periculoasa ? Sunt speriata si imi este frica as vrea si eu un raspuns.. VA MULTUMESC! Offline #2 2008-04-03 20:05:07
Re: rana pe vaginnu e periculoasa..potis a o cauterizezi..nu doare si scapi...asa ca lasa spaima ca nu e capat de lume Offline #3 2008-04-03 21:45:07
Re: rana pe vaginbianca...daca nu e mare eu zic sa vb cu medicul si sa incercati si un tratament cu ovule inainte...si daca nu raspunde la tratament apoi safaci cauterizarea... happy with him...inlove with him... Offline #4 2008-04-04 11:14:23
Re: rana pe vaginstii.cristina.eu.nu.am.facut.nici.un.avort.in.viata.mea.si.de.acea.imi.este.frica.de.cauterizare.nu.am.avut.decat.o.sarcina.pierduta.sunt.disperata.rana.mea.e.foarte.mica.doctrul.mia.spus.ca.intr-o.luna.nu.mai.am.nimic.dar.mie.frica.sa.nu.apara.dinou.sau.sa.se.faca.mai.mare.sincer.mie.tare.frica:((.ajutati-ma.si.pe.mine.cu.niste.raspunsuri.concrete.va.pup Offline #5 2008-04-04 11:19:45
Re: rana pe vaginconcret poti merge la un alt medic, poti incerca cu un tratament cu ovule pt ca daca rana e mica tratamentul poate fi de ajuns si daca nu merge cu tratament abia atunci facuta cauterizarea. din ce am cititi ca au spus fetele pe alte topic-uri cauterizarea nu doare. mami de minuni Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|