|
Nu esti logat.
Am o problema#1 2008-04-04 22:53:47
am o problemabuna seara , am o problema care ma deranjeaza f tare si recunosc k imi este putin jena sa va spun ,dar trebuie sa aflu .........si mai ales k o priveste si pe sotia mea care este insarcinata. am niste scurgeri urat mirositoare si de culoare galbena si sperma este la fel adik galbena si nu e normal. Oare e grav si poate fi si fetusul afectat? va rog sa-mi raspunde-ti Offline #2 2008-04-04 23:08:52
Re: am o problemavad k nu vrea nimeni sa ma ajute sunteti niste rai Offline #3 2008-04-04 23:09:54
Re: am o problemaCristian, cred ca nu stie nimeni sa-ti raspunda. Cel mai bine ar fi sa mergi la medic si sa vezi exact, e greu de spus de la ce sunt scurgerile alea.. ar putea fi mai multe cauze. #4 2008-04-04 23:25:50
Re: am o problemas-ar putea sa fie candida dupa descrierile tale;nu afecteaza fatul stati linistiti in privinta asta;sa mearga la medic pt o lama Offline #5 2008-04-05 00:56:32
Re: am o problema
cel mai in masura sa va ajute este medicul care i monitorizeaza sarcina... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|