|
Nu esti logat.
Contraceptive#1 2008-04-05 23:10:00
Contraceptivebuna! Am si eu o nelamurire....ca toate pers cu care am vb despre acest subiect inclusiv dr ginecolog au avut pareri diferite....as dori sa stiu daca esti protejat ink de la prima pastila ce contraceptiv oral, mentionez ca folosesc NOVYNETTE de 3 luni. luate mereu la aceasi ora.Va multumesc frumos:) Offline #2 2008-04-05 23:10:54
Re: Contraceptivedaca incepi pastilele din prima zi de menstra da esti protejata chiar de la prima pilula VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-04-05 23:11:13
Re: Contraceptiveesti protejata daca le incepi din prima zi e menstra-asta e valabil atunci cand incepi pentru prima data AC;daca incepi sa le iei in oricare alta zi, esti protejata abia dupa primele 7 pastilute inghitite Offline #4 2008-04-05 23:14:05
Re: Contraceptivepana acum, cu toate ca iau de 3 luni nu am avut un contact sexual neprotejat.si doream sa stiu acest lucru pt ca as dorii sa fac acest pas...mentionez ca mentruatia tocmai mi s-a terminat acum 2 zile iar astazi a fost prima zi cand am inceput o noua folie. va multumesc frumos Offline #5 2008-04-05 23:16:02
Re: Contraceptiveesti protejata de mult.poti sa ai contacte fara prez.linistita VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#6 2008-04-05 23:18:13
Re: Contraceptiveva multumesc frumos. o seara buna Offline #7 2008-04-05 23:19:43
Re: Contraceptivecu placere ! VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #8 2008-04-05 23:32:14© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|