homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am nevoie urgent de un raspuns !

#1 2008-04-06 22:10:35

daria_25
Full member
Inregistrat: 2008-03-08

am nevoie urgent de un raspuns !

Diagnostic: Amenoree dupa contraceptie; Mastoza chistica cu placard mamar.

Tratament: Orgametril.
+ alte medicamente dar putin mai tarziu.

Interbarea mea este daca pot face analize hormonale in timp ce iau acest medicament?

Mie tratamentul mi la dat dna doctor acum o sapt dar nu l-am luat inca deoarece am sperat ca menstra sa vina de la sine, dar vad ca am procedat gresit deoarece nu mi-a venit si sanii ma dor groaznic. Am dureri insuportabile. Ca analize nu am facut decat pe cele de baza, nu mi-a cerut sa fac si analize hormonale. Imi pare rau ca sapt trecuta cand le-am facut nu m-am gandit. Oare este de ajuns doar ce am facut eu??

#2 2008-04-06 23:28:13

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: am nevoie urgent de un raspuns !

nu poti face analize hormonale in timp ce l iei...asa ca fa bine si ia l si apoi poti merge la analize...si eu sunt de parere ca n ar strica sa le faci...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2008-04-07 12:30:21

daria_25
Full member

Am vb azi cu dna doctor la telefon, ma duc maine la dansa sa-mi faca trimitere, deci miercuri ma duc la analize si tot atunci incep si tratamentul. Am si hipocalcemie si asta tot din cauza contraceptiei. Asa a spus ginecologul la care merg acum. Am renuntata sa mai merg la cel la care ma duceam inainte, desi suntem prieteni de fam si am si nascut cu el. Trebuia sa-si dea seama ca ceva nu este in regula. I-am spus de multe ori ca nu ma simt bine, mi-a si palpat sanii. Punea mereu ,,vechea placa", daca nu merg astea incercam cu altele. Pe deasupra nici nu pot lua calciu deoarece am la ambii rinicgi pietre in forma de corali. Am fost sapt trcuta la Buc si a spus ca nu e de glumit, tre sa ajung neaparat la laser.

As mai avea o intrebare. Vreau sa merg si la Buc la ginecolog si cred ca si pe endocrinologie. Vreau sa ma programez la Medsana, sunt doctori buni ??? Sau daca stiti pe cineva va rog din suflet sa-mi recomandati. Este urgent. Credeti-ma ca ma simt foarte rau, am mari dureri la sani, ma doare burta si ametesc tot timpul. Abia ma pot ocupa de copil, are 2 ani si e tare nazdravan. De, el nu intelege ca ma simt asa de rau.

#4 2008-04-07 13:49:52

daria_25
Full member

M-a sunat doc de fam. Ma trimit la Elias cu internare ca sa-mi faca toate analizele.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.