|
Nu esti logat.
Am nevoie urgent de un raspuns !#1 2008-04-06 22:10:35
am nevoie urgent de un raspuns !Diagnostic: Amenoree dupa contraceptie; Mastoza chistica cu placard mamar. Offline #2 2008-04-06 23:28:13
Re: am nevoie urgent de un raspuns !nu poti face analize hormonale in timp ce l iei...asa ca fa bine si ia l si apoi poti merge la analize...si eu sunt de parere ca n ar strica sa le faci... happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-04-07 12:30:21
Re: am nevoie urgent de un raspuns !Am vb azi cu dna doctor la telefon, ma duc maine la dansa sa-mi faca trimitere, deci miercuri ma duc la analize si tot atunci incep si tratamentul. Am si hipocalcemie si asta tot din cauza contraceptiei. Asa a spus ginecologul la care merg acum. Am renuntata sa mai merg la cel la care ma duceam inainte, desi suntem prieteni de fam si am si nascut cu el. Trebuia sa-si dea seama ca ceva nu este in regula. I-am spus de multe ori ca nu ma simt bine, mi-a si palpat sanii. Punea mereu ,,vechea placa", daca nu merg astea incercam cu altele. Pe deasupra nici nu pot lua calciu deoarece am la ambii rinicgi pietre in forma de corali. Am fost sapt trcuta la Buc si a spus ca nu e de glumit, tre sa ajung neaparat la laser. Offline #4 2008-04-07 13:49:52
Re: am nevoie urgent de un raspuns !M-a sunat doc de fam. Ma trimit la Elias cu internare ca sa-mi faca toate analizele. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|