|
Nu esti logat.
,acum vre-o trei saptamani mslabire brusca#1 2008-04-07 13:00:01
,acum vre-o trei saptamani mslabire bruscasalut, Offline #2 2008-04-07 13:02:08
Re: ,acum vre-o trei saptamani mslabire bruscacorinutza...depinde de metabolismul tau dar eu zic ca daca mananci sanatos vei pune incet laloc...in cateva luni...mai poti merge si la un nutritionist dar eu una zic ca nu e nevoie si daca mananci normal in continuare iti vei recapata incet greutatea... happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-04-07 13:03:05
Re: ,acum vre-o trei saptamani mslabire bruscacorinutza, nu trebuie sa te fortezi, cand o sa-ti recapeti tu echilibrul or sa vina si kg Offline #4 2008-04-07 14:45:59
Re: ,acum vre-o trei saptamani mslabire bruscams de sfaturi..deci nu e bine ca am inceput sa bag in mine fortat...k..o sa o iau mai usor Offline #5 2008-04-07 14:49:02
Re: ,acum vre-o trei saptamani mslabire bruscatu sa papi normal...daca ti e pofta pe ceva nu te abtine...si incet incet o sa reusesti happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|