|
Nu esti logat.
Un raspuns urgent!!!!!!!#1 2008-04-07 19:33:51
un raspuns urgent!!!!!!!iau marvelon 28 de o luna.ma simt foarte bine.am avut doar cateva dureri de cap in prima saptamana de administrare si spotting cam timp de trei saptamani.dar acum(de doua zile)ma inteapa inima,mai ales seara.tin sa precizez ca nu fumez si nici nu beau cafea. ce ma pus pe ganduri? cand am fost la doctorita ca sa iau inca o folie de antibebe,avea pe usa cabinetului un afis mare cu toate metodele contraceptive.la pilulele combinate scria ca nu se recomanda persoanelor cu probleme cardiace. dar eu nu am probleme cu inima.dar acum de ce ma inteapa?si intr-o seara mi sa pus un junghi,ca nu mai puteam sa respir.credeti ca este de la antibebe?vi sa intamplat asa ceva?eu acum trebuie sa respir controlat ca altfel ma doare tare.imi este cam frica.oare ce sa fie?va rog spuneti-mi si mie daca stiti. O femeie desteapta Saruta dar nu iubeste, Asculta dar nu crede si Pleaca inainte de a fi dezamagaita..... Offline #2 2008-04-07 20:12:34
Re: un raspuns urgent!!!!!!!oana...esti cumva racita? happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-04-07 21:43:59
Re: un raspuns urgent!!!!!!!am nasul infundat atat.dar ar avea vreo treaba raceala? O femeie desteapta Saruta dar nu iubeste, Asculta dar nu crede si Pleaca inainte de a fi dezamagaita..... Offline #4 2008-04-07 21:45:52
Re: un raspuns urgent!!!!!!!s ar putea sa fi racita si de aceea sa te doara in zona pieptului cand respiri si sa ti se para ca e la inima...oricum de siguranta mergi si fa un ekg... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|