|
Nu esti logat.
Mancarea de dupa scoala...ceva care nu ingrasha-2#20 2008-04-07 11:08:11
Re: Mancarea de dupa scoala...ceva care nu ingrashaandreea89 parerea mea e sa mananci bine,chiar si galuste tu acum ai nevoie de alimentatie buna...nu zic sa bagi in tine ca sparta,dar sa mananci. Offline #21 2008-04-07 11:19:21
Re: Mancarea de dupa scoala...ceva care nu ingrasha
daca ai o tigaie de teflon....in 10-15 minute iti poti face cateva gratarele din piept de pui fara ulei fara nimic...si sunt delicioase, mai pui un pic de condiment, zeama de lamaie...iar alaturi o garnitura de orez fiert, tot asa, fara ulei, dar cu un pik de delikat, de suc de rosii...in juma de ora ai masa gata, e si gustoasa, si sanatoasa... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #22 2008-04-07 12:14:47
Re: Mancarea de dupa scoala...ceva care nu ingrashaandreea incerca la pranz sa manaci bine si seara o salata ,fructe etc.etc. si baga apa la greu VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #23 2008-04-07 18:18:03
Re: Mancarea de dupa scoala...ceva care nu ingrashami-a luat andreea locul (ma refer la obsesia pt ingrasat) expect the worst , hope for the best! Offline #24 2008-04-07 18:19:48
Re: Mancarea de dupa scoala...ceva care nu ingrashaprajelile ingrasa ff mult dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline Publicitateloading...
#25 2008-04-07 21:31:11
Re: Mancarea de dupa scoala...ceva care nu ingrasha cum reusiti bai nene sa va ingrasati?k eu am muncit 3 luni si am fost si cu facultatea si cu munca si am dat jos 4 kile pe kre nu pot sa le pun la loc nici cu mama vitaminelor.. am 1.68 m si 46-47 de kile.. Ultima oara a fost editat de myhaela87 (2008-04-07 21:33:11) Sa nu te astepti sa te salut! Offline #26 2008-04-07 21:47:02
Re: Mancarea de dupa scoala...ceva care nu ingrashaIn primul rand mananca la micul dejun cereale cu lapte semidegresat, sunt f sanatoase si tin si de foame, dimineata mai poti manca si branza mai slaba cu legume, ou fiert...paine integrala neaparat nu din aia alba. #27 2008-04-07 22:18:27
Re: Mancarea de dupa scoala...ceva care nu ingrashasi sunca toast e slaba in grasimi si se recomanda in diete..,.mie imi place ff mult in salate taiata cubulete.adica intr-o salata poti pune si sunca si branza slaba si te si saturi.cu salata goala nu te saturi Offline #28 2008-04-07 23:07:04
Re: Mancarea de dupa scoala...ceva care nu ingrashapai da, eu mananc cand am pofta salata asortata si tai si branza, salata de ton sau din aia orientala. #29 2008-04-07 23:09:55
Re: Mancarea de dupa scoala...ceva care nu ingrashasalata orientala yaammmii .... e ft buna si satioasa , poti sa mananci linistita toata ziua Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #30 2008-04-08 09:42:13
Re: Mancarea de dupa scoala...ceva care nu ingrashamai poti folosi punga magica de la knorr - pui niste carne de pui in ea, piept, pulpe etc, cativa cartofi si o rosie - doua...o pui la cuptor si intr-o ora e gata. o mancare fara prajeala, satioasa, gustoasa si fara multe calorii. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|