|
Nu esti logat.
Am si eu nevoie de putin ajutor#1 2008-04-08 09:39:09
am si eu nevoie de putin ajutoram inceput sa iau pastile anticonceptionale pentru prima data acum in luna februarie si m-am hotarat sa unesc doua folii ca sa imi aman menstruatia si acum cateva zile am vazut niste pete maronii iar astazi am vazut o pata mai abundenta si rosie ca si cum ar fi menstruatie... Este vreo problema? sau este spotting risc sa fiu insarcinata?? protectia mai este ok? chiar daca iubitul meu isi da drumu in mine??? life is like a game you must be the best Offline #2 2008-04-08 09:41:20
Re: am si eu nevoie de putin ajutorii spotting. la fel am patit si eu ca am unit primele 2 folii. esti protejata in continuare Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #3 2008-04-08 09:43:17
Re: am si eu nevoie de putin ajutorin primele 3 luni de administare a AC apare spottingul, pana reuseste organismul sa se obisnuiasca cu ele, deci nu ar trebui sa fie probleme. nu e problema cu protectia, esti protejata chiar daca a aparut spottingul, daca dupa 3 luni nu dispare se impune o vizita la medicul de planning pt schimbarea AC. deci nu iti fa griji.. Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #4 2008-04-08 09:44:07
Re: am si eu nevoie de putin ajutora va multumesc mult eram ingrijorata life is like a game you must be the best Offline #5 2008-04-08 09:44:42
Re: am si eu nevoie de putin ajutorcu placere.... Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline Publicitateloading...
#6 2008-04-08 09:56:57
Re: am si eu nevoie de putin ajutorandreeea te rog fa un topic si posteaza tot acolo intrebarile tale. Offline #7 2008-04-08 09:58:17
Re: am si eu nevoie de putin ajutorin ideea asta poti citit/ reciti si regulile... mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|