|
Nu esti logat.
Incepatoare cu AC-2#20 2008-04-09 12:30:38
Re: incepatoare cu ACEu chiar am slabit 2 kg de cand le iau, adica de o luna. Acum nu stiu cat se datoreaza lor, oricum nu am tinut nici cura si nici miscare prea multe nu fac. Si mi-au crescut si sanii, asta fiind un lucru foarte bun. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #21 2008-04-09 12:34:31
Re: incepatoare cu ACdepinde de la om la om...eu am slabit cu yasmin..altele se ingrasa... Offline #22 2008-04-09 21:36:32
Re: incepatoare cu ACbuna fetele, as avea nevoie si eu de un sfat. sunt la prima folie de AC si trebuie sa le incep in prima zi de menstruatie. acum o juma de ora mi-a venit menstruatia. sa iau din seara asta prima pastiluta?deoarece eu ma gandeam sa o iau la ora 8 seara de acum inainte?pot sa iau una acuma, si maine sa o iau la 8seara?voi ce ziceti? Chiar daca in al noualea cer stelele-si cauta partener sa-l tina cu miere si lapte,tu ai ales sa ramai pe pamint cu iubirea facind legamint, stiind ca in ceruri e frig si e noapte . 27+ Offline #23 2008-04-09 21:45:12
Re: incepatoare cu ACda poti sa iei una acum si de maine sa iei la 8 VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #24 2008-04-09 21:47:06
Re: incepatoare cu ACok, ms tare mult, sa speram ca o sa fie bine cu ele, caci e prima data cand le iau Chiar daca in al noualea cer stelele-si cauta partener sa-l tina cu miere si lapte,tu ai ales sa ramai pe pamint cu iubirea facind legamint, stiind ca in ceruri e frig si e noapte . 27+ Offline Publicitateloading...
#25 2008-04-09 21:47:52
Re: incepatoare cu ACo sa fie bine VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|