|
Nu esti logat.
Buna fetelor#1 2008-04-10 10:08:13
buna feteloram unit doua folii de yasmin si acum vad ca am pete de sange din ce in ce mai abundente ca si cum mi-ar venii menstruatia Mai am de luat din a doua folie 2 pastile ce trebuie sa fac? le mai iau sau ma opresc ca sa imi vina menstruatia E normal ce mi se intampla? sau este vreo problema? daca am luat pastilele corect la ora fixa in ficare zi e vreun risc? life is like a game you must be the best Offline #2 2008-04-10 10:12:10
Re: buna fetelorNu le opri. Ia si cele 2 pastilute. Din cate stiu e posibil sa se intample asa cand unesti 2 folii. Daca le-ai luat corect nu e risc de sarcina. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2008-04-10 10:21:06
Re: buna fetelorandreeeeeeeaaaa te rog pentru a 10-a oara sa nu mai deschizi topic pentru fiecare intrebare...fa un topic andreea si pune acolo tot ce ai de zis...ai 57 de mesaje si vreo 20 de topicuri aici Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|