|
Nu esti logat.
Celulita si anticonceptionalele...?#1 2007-08-08 11:16:38
celulita si anticonceptionalele...?cum sta treaba . eu una inainte sa ma apuc de ac nu prea aveam celulita dar deja sunt la a doua luna de cand am inceput sa iau karissa si deja vad pe picioare mici gropite . nu m-am ingrasat fata de cum eram inainte am mai slabit ce-i drept si sport practic in continuare nu m-am lasat . ce produse anticelulitice sunt bune care le-ati incercat ? pt ca nu vreau sa intrerup ac si nci nu pot sa stau cu celulita pe picioare , am facut chiat si la genunchi si arata extrem de urat... Offline #2 2007-08-08 11:36:43
Re: celulita si anticonceptionalele...?orice creme...apare din pricina retentiei de apa in tesuturi Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2008-04-10 15:37:32
Re: celulita si anticonceptionalele...?si ce putem face cu retentia de apa? tocmai am descoperit ca am un inceput de celulita si am doar 45 kg de o luna ma duc si la sala, deci miscare fac... toata lumea imi spune ca daca nu renunt la ac nu voi scapa de ea Offline #4 2008-04-10 15:50:00
Re: celulita si anticonceptionalele...?lady in black in privinta retentiei de apa , poti manca mai putin sarat ...pt ca si din cauza la sare corpul retine apa , nu neaparat din cauza ac ... in privinta cremelor, daca esti perseverent ,te ajuta .... deci,nu te faci 3 zile si te uiti sa vezi daca s-a dus ...te faci o luna , chiar 2 sau 3 daca e mai avansata celulita ... in privinta renuntarii la ac,nu stiu ce sa spun .... adica odata ce ai dobandit "frumoasa celulita" trebuie sa o inlaturi prin masaj si sport ca de la sine nu trece chiar daca te lasi de ac.. Offline #5 2008-04-10 15:54:46
Re: celulita si anticonceptionalele...?e bine ca faci sport, asa si trebuie. daca te lasi de ac si nu faci sport n-o sa scapi de ea Offline Publicitateloading...
#6 2008-04-10 16:03:08
Re: celulita si anticonceptionalele...?heimdall si eu vreau sa imi cumpar acum niste creme anticelulitice mai scumpe sa vad ,poate chiar au efect daca ma fac in fiecare zi ...in privinta ceaiurilor diuretice ,nu au efect negativ asupra ac? Offline #7 2008-04-10 16:14:12
Re: celulita si anticonceptionalele...?hai ca m-ati incurajat un pic Offline #8 2008-04-10 16:17:04
Re: celulita si anticonceptionalele...?exact, n-au de ce sa aiba efect negativ, faci pipi mai des, asta e Offline #9 2008-04-10 16:23:51
Re: celulita si anticonceptionalele...?da, dar speram ca varsta aceea sa fie de la 40 incolo nu de la 18 Offline #10 2008-04-10 16:34:04
Re: celulita si anticonceptionalele...?lady in black masajul se face in functie de crema anticelulitica .....pe majoritatea se precizeaza dc este nevoie de masaj ,sau doar aplicare normale .... daca trebuie masaj , se face masand in cercuri pe suprafata pe care ai celulita ... Offline #11 2008-04-10 17:03:31
Re: celulita si anticonceptionalele...?eu am si un buretel aspru pentru asta...si e ok Offline #12 2008-04-10 17:43:30
Re: celulita si anticonceptionalele...?merci fetelor Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|