homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Analize...-2

#20 2008-04-10 20:54:30

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: analize...

scuze sunt ametita si cam obosita smile acum mi-am adus aminte

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#21 2008-04-10 20:55:26

purple_flower
Full member
Inregistrat: 2008-03-09

nu e nimic .... nu am vrut sa ma repet  ca sa nu primesc warn,sau ban smile am vazut ca nu e voie sa scrii de 2 ori acelasi lucru

Ultima oara a fost editat de purple_flower (2008-04-10 20:55:47)

#22 2008-04-10 20:56:54

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

nu luai warn din atata lucru si tu nu repetai intrebarea atunci iei warn smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#23 2008-04-10 21:03:39

purple_flower
Full member
Inregistrat: 2008-03-09

aha,am inteles ....pai atunci pot sa iti spun ca acum 2 sapt am facut cauterizarea si deja nu se mai vede aproape nimic ...s-a cicatrizat locul in mare parte...in timpul operatiei nu am simtit mare lucru pt ca dr m-a dat cu un spray anestezic care avea rolul si de a inalbi toate condiloamele,ca sa se vada chiar si cele mai mici ...de cateva ori am simtit curentul si a fost foarte neplacut dar in rest ok ...dupa ,cateva zile mi-a curs un lichid din locul in care mi-a scos negii ,si aveam probleme cu mersul la toaleta ,ma ustura cand se atingea de pielea arsa ... si inafara de asta a fost foarte neplacut ca am folosit timp de o sapt niste comprese intre labii care ma incomodau ,doar daca stateam intinsa nu le simteam ...si tot in primele zile am simtit o durere destul de greu de descris cand stateam in picioare ...acum folosesc doar cicatrizin in continuare ,si mai am o sapt restrictie de patfierbinte totusi mai astept 2 sapt ca sa fie totul in regula smile

in legatura cu biopsia ce spuneti ? o sa pot afla mare lucru din rezultatul ei ?

Ultima oara a fost editat de purple_flower (2008-04-10 21:23:21)

#24 2008-04-10 23:10:57

bela
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-03

roxanikuta a scris:

fetele,am o intrebare?se pot face gratuit, cu trimitere de la medicul de familie urmatoarele analize: TSH,prolactina,testosteron? :f?rv?nad:mercic

da...se fac gratuit dar in putine locuri si eu am trimitere de la gineco tot pt asta
stiu 100% ca sunt gratuit pe baza trimiterii la laboratorul din policlinica regiei si din cate am auzit si la centrele PULS si centrul medical matei basarab

dc nu costa cam 150 lei

Ultima oara a fost editat de bela (2008-04-10 23:39:50)

Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.