|
Nu esti logat.
Vreau si eu un sfat adecvat.pt ca nu stiu incotro sa o iau:(#1 2008-01-23 17:16:28
vreau si eu un sfat adecvat.pt ca nu stiu incotro sa o iau:(am mai postat pe forum,,, insa mai am nevoie de un sfat pentru ca nu stiu unde sa ma mai duc...bun take me as i am or watch me as i go! Offline #2 2008-01-23 18:54:01
Re: vreau si eu un sfat adecvat.pt ca nu stiu incotro sa o iau:(pai nu mai lua pastle daca te simti rau de la ele! Offline #3 2008-01-23 19:26:18
Re: vreau si eu un sfat adecvat.pt ca nu stiu incotro sa o iau:(pai si cu tahicardia ce fac?:-?de o saptamana a inceput sa ma doare:(... take me as i am or watch me as i go! Offline #4 2008-01-23 19:33:24
Re: vreau si eu un sfat adecvat.pt ca nu stiu incotro sa o iau:(poate te ajuta Offline #5 2008-01-24 12:36:07
Re: vreau si eu un sfat adecvat.pt ca nu stiu incotro sa o iau:(luna_amara, inima nu doare in felul asta! intepaturile sunt probabil musculare. deci, pina una alta ia egilok-ul ala Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2008-01-24 14:16:36
Re: vreau si eu un sfat adecvat.pt ca nu stiu incotro sa o iau:(da mai ,da ..am zis ca medici is mai destepti k mine....la toti la care m am dus mi au dat altceva si uite asa am ajuns eu la supradoza..o sa continui cu egilokul...desi am vazut ca are urate efecte secundare...desi am observat caci tahicardia a inceput sa dea inapoi...o sa am incredere in medici sper sa nu mi para rau pana la urma take me as i am or watch me as i go! Offline #7 2008-01-25 10:37:36
Re: vreau si eu un sfat adecvat.pt ca nu stiu incotro sa o iau:(luna_amara si aspirina are efecte secundare foarte urite! nu inseamna ca musai o sa le ai si tu! Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2008-01-25 10:44:35
Re: vreau si eu un sfat adecvat.pt ca nu stiu incotro sa o iau:(buna si bine v-am gasit. este prima mea zi pe acest forum si nu stiu unde trebuie sa postez un subiect nou, deci daca gresesc, imi cer scuze. am o problema: saptamana trecuta (marti) mi-am terminat folia de medicamente, si marti sau miercuri am luat un singur antibiotic. saptamana aceasta miercuri am inceput o noua folie. aseara am avut un contact, neprotejat si a lasat inauntru. eram protejata sau trebuie sa iau pastila de a aoua zi. va multumesc. Offline #9 2008-01-25 10:46:28
Re: vreau si eu un sfat adecvat.pt ca nu stiu incotro sa o iau:(estiok...stai linistita... happy with him...inlove with him... Offline #10 2008-04-10 19:04:16
Re: vreau si eu un sfat adecvat.pt ca nu stiu incotro sa o iau:(buna am si eu o intrebare...egilok-ul nu interactioneaza cu ac,nu?si ce vroiam sa va mai intreb stie cineva ce efecte secundare are egilok-ul?din pacate am uitat sa cer si prospectul la farmacie.multumesc În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #11 2008-04-11 01:28:34
Re: vreau si eu un sfat adecvat.pt ca nu stiu incotro sa o iau:(pt ce e? happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|