homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am "ratat" prima zi cred...

#1 2008-04-11 10:56:40

guitar_chick
New member
Inregistrat: 2008-03-31

am "ratat" prima zi cred...

ieri am avut o mica sangerare... cam maro, desi nu sunt sigura pt ca erau turquoise chilotii neutral dap, detaliu poate tampit, dar mi s a parut bun de mentionat... oricum, am avut ffffff putin, am zis ca e un fel de spotting, ca se mai curata organismul (am avut pe 21 feb un chiuretaj-stiu ca a trecut mult timp, dar na...)
doctora mi a zis sa astept menstruatia sa incep sa iau pastilele (yasmin), problema e ca nu stiu dak am ratat prima zi. cred ca da, tinand cont ca acum sangerarea continua, durerile sunt la fel ca in fiecare luna, pt ca bineinteles ca nu port papuci prin casa. big_smile neutral
sunt fericita ca mi a venit, pt ca a cam intarziat... adica au trecut cele 6 saptamani de dupa chiuretaj... dar a venit, mi au mai spus cateva fete de pe forum ca e ok, marti am programat un control totusi, ma speriasem, bine ca s a terminat concediul doctorei...
intrebarea e... cum incep sa iau pastilele? daca am ratat prima zi?... m au ametit toate parerile de prin celelalte topic uri... prospectul din cutie... asa ca va rog sa aveti rabdare cu mine. vreau sa o fac bine, sa am 2 protectii, ca doar in prezervativ nu mai am incredere de cand s a rupt...neutral multumesc, sper ca nu v am ametit cu detalii, dar am crezut ca sunt utile...
multumesc.

#2 2008-04-11 10:58:19

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: am "ratat" prima zi cred...

le incepi de astazi cu protectie pana inghiti 7 pastile corect adica 7 zile daca nu ai incredere in prezervativ atunci abstinenta iti recomand smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2008-04-11 11:05:22

guitar_chick
New member

guitar_chick a scris:

alexia a scris:

Ieri la ce ora ai observat acea sangerare?

dupa pranz... pe la 2,3 parca... eu am crezut ca vor continua sangerarile pt ca ma durea burta, mi era un pic cam somn, cam ce mi se intampla in fiecare luna normala...

sad imi iau warn, nu am vazut ca raspund de 2 ori imediat sad...

#4 2008-04-11 11:06:52

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

te rog sa cietsti regulile si sa folosesti butonul editeaza! data viitoare iti dau warn.te rog sa editezi cele 2 mesaje

procedezi asa cand uiti o pastila.acum incepi folia si primele 7 pastile te protejezi suplimentar nu de alta dar cand le incepi din alta zi dect prima trebuie protectie suplim 7 zile doar daca le iei din prima zi de menstra esti protejata de la prima pilula.

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#5 2008-04-11 11:21:39

guitar_chick
New member

cu protectia suplimentara nu e problema, tinand cont ca nu avem de gand sa o facem pana nu ne linistim ca e totul ok, ne am abtinut pana acum, mai putem inca putin.
probelma e ce fac eu cu prospectul in fata si cu ce mi ai spus tu... la mine scrie asa: "un comprimat filmat omis in saptamana 1:administrati comprimatul omis imediat ce v-ati amintit(chiar daca aceasta inseamna sa administrati doua comprimate filmate odata) si continuati cu celelalte la ora obisnuita."
de asta am postat, mi era frica sa iau 2 odata... e prima data cand le iau... si sunt paranoica, si mi e frica sa nu gresesc... neutral vreau sa le iau in jur de 11 seara, ca atunci stiu sigur ca voi fi pe acasa (program tampit)...
sa astept pana la 23:00 si sa le iau?
si cate pastile pana la urma?...

Publicitate

loading...

#6 2008-04-11 11:25:28

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

iei o pastila la 11 seara si continui normal cu ele, doar ca in primele 7 zile te protejezi suplimentar
luai doua daca uitai o alta pastila, nu pe prima

#7 2008-04-11 11:31:03

guitar_chick
New member

aaa... smile ok. ms frumos. puss

#8 2008-04-11 11:33:38

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

cu placere smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.