|
Nu esti logat.
Un ciclu de 2 saptamani dupa un alt ciclu! :-s#1 2008-04-07 19:56:56
un ciclu de 2 saptamani dupa un alt ciclu! :-sbuna ziua! Offline #2 2008-04-07 20:02:02
Re: un ciclu de 2 saptamani dupa un alt ciclu! :-snicoleta...ai luat corect folia de dinaintea asteia? ai luat ceva medicamente pe langa ea? sau iei acum ceva medicamente? happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-04-07 20:04:11
Re: un ciclu de 2 saptamani dupa un alt ciclu! :-shmz ... nu am luat niciun medicament ... doar ca mai intarzii cu luatul pastilei ... in loc de 7 se mai intampla sa iau la un 7 juma, 8 ... poate 9 ... poate din cauza asta? Offline #4 2008-04-07 20:07:55
Re: un ciclu de 2 saptamani dupa un alt ciclu! :-snu...atunci nu e acolo problema...nici n ai vomat pastila sau ai avut diaree mai severa? si nici n ai uitat vreo pastila complet? happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-04-07 20:13:07
Re: un ciclu de 2 saptamani dupa un alt ciclu! :-snu ... am uitat o pastila... dar acum doua folii ... pe care am luat o dupa ... [nu am prospect la pastile, am luat'o dupa multe ore ... ] dar atunci nu am avut nicio dereglare, nici dureri ... nimic ... [ ma gandeam ca eu am o circulatie periferica f proasta... am mai mereu picioarele reci ... ma gandeam sa nu fie o raceala ceva ... sau nu sthiu ... Offline Publicitateloading...
#6 2008-04-07 20:31:50
Re: un ciclu de 2 saptamani dupa un alt ciclu! :-sdaca nu ai gresit cu pilulele atunci s ar putea sa fie de la ele...si incearca sa ajungi cat mai curand la un medic...ce patesti tu nu e normal... happy with him...inlove with him... Offline #7 2008-04-07 20:38:09
Re: un ciclu de 2 saptamani dupa un alt ciclu! :-s:s merci Offline #8 2008-04-07 20:39:40
Re: un ciclu de 2 saptamani dupa un alt ciclu! :-scu placere si sa ne ti la curent happy with him...inlove with him... Offline #9 2008-04-08 21:47:51
Re: un ciclu de 2 saptamani dupa un alt ciclu! :-spfuai ... azi durerile au fost si mai urate ... ma cocoseaza ... si am si o stare de greata cand ma dor ovarele ... sambata ma duc la ginecolog [mi'e al dracu de tarsha .] va tin la curent! Offline #10 2008-04-08 21:50:11
Re: un ciclu de 2 saptamani dupa un alt ciclu! :-sia indometacin (pastile sau chiar supozitoare daca poti sa ti pui) si multa sanatate happy with him...inlove with him... Offline #11 2008-04-08 21:56:05
Re: un ciclu de 2 saptamani dupa un alt ciclu! :-sNcoleta89 si eu aceiasi problema ca si tine... si mie mi`a venit ciclu in timp ce luam pastilele... dar eu am avut si diaree (nu stiu daca de la anticonceptionale sau de la un ceai de digestie pe care l`am baut....) iar pastilele le mai intarziam si eu ceva tp (cel mai mult 4 h) sper sa nu fie ceva grav .... dar e normal sa se intample asta ? Offline #12 2008-04-08 22:05:53
Re: un ciclu de 2 saptamani dupa un alt ciclu! :-smerci crys_ty_na ! momentan vad ca usor usor da semne ca s'ar opri [odata si odata ] bag algocalmine in mine ... normal nu e ... pe mine nu ciclul ma ingrijoreaza [desi nici asta nu e normal] ... ci durerile care devin insuportabile ... Offline #13 2008-04-08 22:07:54
Re: un ciclu de 2 saptamani dupa un alt ciclu! :-spinky...la tine poate a scazut protectia din cauza ceaiului..iar nico...tre oricum sa faci ceva...si cat mai repede...algocalminul nu prea ajuta aici...asa catreci ori la indometacin ori la no-spa... happy with him...inlove with him... Offline #14 2008-04-08 22:08:04
Re: un ciclu de 2 saptamani dupa un alt ciclu! :-saaaa... si inca ceva ... peste 6 zile ar trebui sa'mi vina iar ciclul ... ca mai am 3 pastilutze ... deci ... gluma negluma ... imi vine sa rad isteric Offline #15 2008-04-08 22:10:54
Re: un ciclu de 2 saptamani dupa un alt ciclu! :-sma cam indoiesc ca o sa mai ai ceva in pauza...asta daca se opreste pana atunci...dar sa nu disperi...pur si simplu n o sa mai ai de unde...oricum tre schimbate pilulele si dupapauza sa incepi cu altele... happy with him...inlove with him... Offline #16 2008-04-10 21:26:30
Re: un ciclu de 2 saptamani dupa un alt ciclu! :-s... mi'a spus cineva si am citit si pe net ... sangerari si dureri apar si la o sarcina extrauterina ... eu mi'am facut acum o luna si jumate un test de sarcina care mi'a iesit negativ ... dar am o intrebare... e posibil sa fie vb de o sarcina extrauterina?cum se manifesta? un test de sarcina o poate depista? [maine e ziua cea mare... imi fac programare]... mc anticipat! Offline #17 2008-04-10 23:53:10
Re: un ciclu de 2 saptamani dupa un alt ciclu! :-sorice tip de sarcina...fie ea si extrauterina iese la testul de sarcina daca e facut la destul timp de la contact... happy with him...inlove with him... Offline #18 2008-04-11 19:15:55
Re: un ciclu de 2 saptamani dupa un alt ciclu! :-sscuze, eu abia acuma am vazut rasp... ms mult crys_ty_na ! o sa renunt la ceaiul diuretic. Eu sper sa nu fiu cumva insarcinata... offf si ink nu pot merge la ginecolog si ma omoara asteptarea asta si abstinenta Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|