homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am nevoie de pareri si putin ajutor

#1 2008-04-12 10:25:06

alexxxa
New member
Inregistrat: 2007-05-26

am nevoie de pareri si putin ajutor

buna. m-am gandit sa postez aici, pt ca stiu ca sunt persoane avizate si bine informate care mi-ar putea da niste sfaturi in legatura cu problema mea. am luat anticonceptionale cateva luni, iar medicul mi-a recomandat sa fac o pauza de 3 luni odata pe an. stiu ca e foarte controversata problema aceasta, dar am facut asa cum a spus. acum e prima luna cand ar trebui sa apara menstruatia de cand nu mai iau anticonceptionale. si am deja o intarziere de 5-6 zile. am facut deja 2 teste de sarcina, ambele am iesit negative. vroiam sa va mai spun ca in ultimele 2 luni si jumatate am tinut si diete, in urma carora am slabit 10 kg, si am inteles ca si aceasta poate fi o cauza .... marti voi merge la medic insa am nevoie de cateva pareri inainte, poate reusesc sa ma mai linistesc putin. si eventual niste pareri referitoare la cele mai eficiente teste de sarcina. va multumesc din suflet si astept cu mare interes raspunsurile voastre. sa aveti o zi minunata.
alexxxa

#2 2008-04-12 10:34:44

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

Re: am nevoie de pareri si putin ajutor

renuntarea la anticonceptionale te poate deregla..lipsa menstruatiei poate fi de la asta..daca te`ai protejat ,sarcina e exclusa..ai grija pe viitor,sa folosesti prezervativul pt ca poti ramane mai usor,tinand cont ca ai intrerupt pastilutele

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#3 2008-04-12 10:38:53

alexxxa
New member

am uitat sa precizez ca protectia a existat - am folosit prezervativul, si nu a fost nici o problema cu acesta. iti multumesc pt raspuns mult de tot

#4 2008-04-12 10:39:12

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

n`ai pt ce

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#5 2008-04-12 10:46:37

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

daca inainte de ac.aveai un ciclu neregulat asa o sa fie si acum ..... risc de sarcina nu ai dar daca vrei cel mai bine e sa faci un test de sarcina la 7 zile de intarziere orice test din comert este bun smile.pauza respectiva nu isi avea rostul...

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Publicitate

loading...

#6 2008-04-12 12:20:06

alexxxa
New member

da, aveam ciclu neregulat si inainte, dar parca acum e prea mult. poate s-a dereglat si mai tare din cauza intreruperii ac. va multumesc pt raspunsuri

#7 2008-04-12 12:22:07

evilpink
Banat

nu prea cred ca sa dereglat de la ac....

cu placere smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#8 2008-04-12 14:05:59

alexxxa
New member

ma gandeam ca s-a dereglat de la intreruperea ac, nu de la ele in sine smile

#9 2008-04-12 15:57:53

evilpink
Banat

nup.inainte aveai un ciclu neregulat asa o sa fie si de acum in colo .ac.regleaza menstra doar atat timp cat le iei smile

puss puss puss

#10 2008-04-12 16:01:06

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

anticonceptionalele regleaza ciclu doar atata timp cat le iei alexa. cand intrerupi administrarea de ac ciclul e la fel ca inainte sa incepi sa iei ac.

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#11 2008-04-12 16:11:42

alexxxa
New member

asta stiu, dar se pare ca nu m-am exprimat eu destul de clar. inainte de ac era dereglat, dar intazia 3-4 zile. acum sunt deja in cea de-a 6-a zi. si ma refeream la faptul ca poate de aceea intarzie mai mult: ciclu neregulat ca de obicei + intreruperea ac smile

#12 2008-04-12 16:12:56

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

poate intarzie si de la faptul ca te stresezi alexa smile daca spui ca ai avut contacte protejate nu trebuie sa te ingrijorezi. hai ca trebuie sa vina ca doar nu e disparut ca elodia wink

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#13 2008-04-12 16:13:19

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

se poate ca aceasta "intarziere" sa fie din pricina intreruperii. mai asteapta putin si daca nu vine mergi la un dr.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.