homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cervicovaginita?informati ma va rog!

#1 2008-03-17 15:15:11

marinelaroxana
Membru
Inregistrat: 2008-03-17

cervicovaginita?informati ma va rog!

buna! ma numesc roxana si de curand am fost diacnosticata cu cervicovaginita. sunt din slobozia si aici nu prea  sunt cabinete ginecologice ssa ca am mers in spital  la un consult. aclolo doctora mi a  pus dicnosticu de cervicovaginita.nu mi a explicat prea mult. daca cineva stie mai multe va rog sa mi spuneti si mie. singurul tratament pe care mi l a dat e cu ovule poligynax( asa cred ca se scrie) si cu zanocin. . as vrea sa stiu ce boala e asta sau daca se poate numi boala. va multumesc!sad

#2 2008-03-17 15:34:20

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: cervicovaginita?informati ma va rog!

e o infectie si vaginala si a colului uterin. dar nu inteleg cu ce. avand in vedere ca ti-a dat poligynax tind sa cred ca e candidoza...dar un diagnostic + tratament se dau dupa ce ti se face o analiza de secretie, nu ochiometric.

mami de minuni hjarta

#3 2008-03-28 15:09:46

miorita
New member
Inregistrat: 2008-03-12

Ai vreun simptom la cervica,si eu am fost diagnosticata ,dar eu am o scurgere maronie.Am facut si papa.si mi-a iesit bine.Astept acum dupa menstra sa vad daca mai am acea scurgere,si in functie de asta mai repet testul papa.Eu am luat clotrimazol ovule 10 zile si spalaturi cu tantum.

#4 2008-04-13 08:48:53

danico
New member
Inregistrat: 2008-04-13

buna!
si eu sunt tot din slobozia si am fost tot la o doamna ginecolog si am fost la fel diagnosticata cu cervicovaginita pe partea stanga.eu intr-adevar aveam simptome ca se intampla ceva cu mine atunci cd imi era frig la picioare.
cd m-a consultat dna doctor m-a apasat ffff tare pe ambele parti iar in partea stanga m-a durut enorm de tare.
nici mie nu mi-a explicat ce este dar mi-a dat medicamentele:antibiotic-doxiciclina,supozitoare-diclofenac,ovule-colposeptine.
acum urmez tratamentul si sper sa nu mai am probleme.
sanatate si tie,marinelaroxana !pupici

#5 2008-04-13 08:51:50

danico
New member

aaaaa
eu am o alta problema ....
dinainte sa ma duc la medic cu 3 zile au inceput sa ma doara sanii tare tare,dupa ce am fost la ginecolog continua sa ma doara la fel de tare.doctorei i-am spus dar i-am spus si ca banuiesc ca tre' sa-mi vina menstra si am dedus ca este asta.dar nu m-au durut niciodata atat de tare si nici nu atat de mult.nuj ce sa cred.....voi ce spuneti????ms

evilpink scuze sunt noua si am citit regulile dar nu mi-am dat seama

mai am o problema ....dupa cum am spus urmez tratament cu ovule pe care medicul mi le-a recomandat sa le folosesc unul dimineata si unul seara.problema este ca pe cel de dimineta il cam elimin,pt ca sunt nevoita sa stau in picioare si e ca si cum s-ar scurge.isi mai face cumva efectul dc cel de dimineata este eliminat? de ex astazi lucrez,eu incerc sa stau pe scaun dar cd ma ridic.......
in zilele cd voi fi  libera am sa stau in pat mai mult ca sa nu raman fara el:)
ms pt ajutor

Ultima oara a fost editat de danico (2008-04-13 10:14:21)

Publicitate

loading...

#6 2008-04-13 08:54:04

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

daca esti inainte de ciclu cel mai probabil este spm si din cauza asta te dor sanii...

te rog sa citesti regulile! ai warn cand ai ceva de adaugat la mesajul tau la in interval mai scurt de 15 minute foloseste butonul editeaza din dreapta jos smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#7 2008-04-13 11:19:34

danico
New member

evilpink scuze sunt noua si am citit regulile dar nu mi-am dat seama

mai am o problema ....dupa cum am spus urmez tratament cu ovule pe care medicul mi le-a recomandat sa le folosesc unul dimineata si unul seara.problema este ca pe cel de dimineta il cam elimin,pt ca sunt nevoita sa stau in picioare si e ca si cum s-ar scurge.isi mai face cumva efectul dc cel de dimineata este eliminat? de ex astazi lucrez,eu incerc sa stau pe scaun dar cd ma ridic.......
in zilele cd voi fi  libera am sa stau in pat mai mult ca sa nu raman fara el:)
ms pt ajutor

#8 2008-04-13 11:21:00

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

ce ovule iei?

#9 2008-04-13 11:57:49

danico
New member

colposeptine

#10 2008-04-13 13:07:12

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

din pacate nu ai ce face pt ca asa se pun, dimineata si seara...pune un panty si sa speram ca va fi ok...eventual poti incerca sa te trezesti cu o ora sau 2 mai devreme...sa pui ovulul si apoi sa te culci la loc...macar o ora sa stea acolo...

happy with him...inlove with him...puss

#11 2008-04-13 13:56:23

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

si eu tot colposeptine folosesc acum dar mie mi-a spus doar 1 seara si asa scrie si pe prospect. poate difera compozitia :ale mele contin 10mg promestriena + 200 mg clorquinaldol . danico , ale tale sunt la fel?

#12 2008-04-13 14:19:45

danico
New member

da,ufff si ale mele sunt la fel
cred ca la mine e un pic mai grav,pt ca am avut dureri mari si zic eu ca poate e mai avansat decat la tine.
v-am spus ca m-a durut tare cd ma apasat,mai ales ca inainte sa intru am stat o ora cu picioarele pe gresie chiar dc eram incaltata,si cred ca asta a facut si mai dureroasa apasarea.
oricum asta aveam de gand sa fac sa ma trezesc mai devreme ca altfel am sa le ratez pe toate.
mersi mult pt raspunsuri
poop

#13 2008-04-13 14:22:17

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

n ai pt ce si bafta smile

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.