homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Yasmin si menstra....

#1 2008-04-13 22:26:32

monell
New member
Inregistrat: 2008-02-20

yasmin si menstra....

de 2 luni iau yasmin,acum sunt la a 2 a menstra care e la fel ca cea de luna trecuta are un flux foarte redus si o culoare f inchisa...pana a lua pilulele era f abundenta...acum 2 saptamani am avut o criza de rinichi si am luat si antibiotic...m-am protejat...nu cred ca ar putea sa fie o sarcina...ce ar putea sa fie???sunt putin cam speriata:cry:

Barbatii sunt ca jocul de carti. Ai nevoie de o INIMA sa ii cuceresti, de o TREFLA sa te casatoresti, de INIMA NEAGRA sa ii suporti, de o CRUCE sa scapi de ei

#2 2008-04-13 22:39:14

b_oana
Hero member
Inregistrat: 2007-12-08

Re: yasmin si menstra....

daca te-ai protejat nu e sarcina.menstra se poate reduce cantitativ si isi poate modifica si culoarea de la administrarea ac..asa k nu sunt probleme.poti sa stai linistita smile

Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!!
..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"...

#3 2008-04-13 22:42:19

monell
New member
Inregistrat: 2008-02-20

mi se pare prea brusc  reducerea fluxului de la super plus la super redus...ma gandeam k in timp dar asta putin mai putin pe timp ce trece nu asa

Barbatii sunt ca jocul de carti. Ai nevoie de o INIMA sa ii cuceresti, de o TREFLA sa te casatoresti, de INIMA NEAGRA sa ii suporti, de o CRUCE sa scapi de ei

#4 2008-04-13 23:33:47

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

e umpic cam brusc ce i drept dar nu e ingrijorator...atata timp cat menstra tot apare e ok...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.