homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Influenta ac

#1 2008-04-14 14:15:46

rallucutz
Membru
Inregistrat: 2008-04-14

influenta ac

buna. am nevoie de ajutor pt mie imi place sa fiu cat mai bine informata depre orice. am fsot la un medic de psecialitate si in urma unei discutii mi-a recomandat microgynon. problema este ca am vorbit cu inca 4 fete care au fost la acelasi medic si le-a recomandat aceleasi ac. as dori sa mai consult si alt medic dar va rog sa imi spuneti care sunt ac ce raresc pilozitatea. am si o forma usoara de hirsutism si am inteles ca diane este bun pt problema mea dar ca este cam tare. imi cer scuze ca insist dar as dori care sunt ac ce reduc pilozitatea ca in medici nu am incredere 100 % avand numeroase experiente neplacute , tratamente gresite etc.... ms mult

#2 2008-04-14 14:43:07

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: influenta ac

cind supi ca ai o forma usoara de hirsutism inseamna ca ti-a fost pus acest diagnostic sau doar ca ti se pare tie ca ai cam mult par????
Daca e un diagnostic, poate ca nu microgynon e solutia ta....de ce nu mai mergi si la alt medic?
Sigur treaba cu Diane-35 care e cam tare nu are suport real...Diane-35 e tratament dedicat problemelor de acest gen...fireste, poti avea probleme daca il iei fara rost, insa asta e cu totul altceva

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.