homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Analize vs. Antibebe

#1 2008-04-16 16:26:54

Lynda
Membru
Inregistrat: 2008-04-16

Analize vs. Antibebe

Buna! Am si eu o intrebare: Maine ma duc sa fac analizele care le primesti gratuit in luna ta de nastere...se poate verifica prin acestea daca iau anticonceptionale (respectiv Logest), pt ca nu vreau sa afle parintii sau chestii de genu asta.

#2 2008-04-16 16:27:22

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: Analize vs. Antibebe

nu...pt ca nu sunt analize hormonale...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2008-04-16 16:44:56

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

bai, eu repet: nu ies explicit (adica asa cum a zis crys_ty_na, nu-ti zice "ai hormoni in plus" big_smile) dar pot sa-ti modifice unii parametri (cica nu foarte tare). vezi pe prospectul de la ac.. ar trebui sa scrie. la karissa scrie sigur... scrie ce analize poate influenta. oricum, ai tai n-au de unde sti ca-s de la ac modificarile. de multe ori, sunt modificari in limitele normale (adica daca tu esti ok, n-o sa te scoata ac bolnava). dar daca, de exemplu, esti la limita cu o valoare (am mai dat eu exemplul cu glicemia)... e posibil ca de la ac sa-ti "sara" un pic peste limita. in cazul asta, poti vorbi in particular cu medicul tau, e obligat sa pastreze confidentialitatea.

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#4 2008-04-16 16:57:47

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

katami, din cate am vazut eu, nici medicii de familie nu-si dau seama si nu prea stiu cu ce se mananca chestia cu AC... doctorita mea de familie nu intelegea care e treaba cu timpul Quick, ce legatura are, de ce ma intereseaza pe mine smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.