|
Nu esti logat.
Problemele mele#1 2008-04-16 17:53:02
Problemele meleda...ma scuzati ca am fost offtopic...eu nu urmaream sa-mi istorisesc problemele mele...dar s-a ajuns fara sa vreau. Daca nu ai niciun talent dai la medicina Offline #2 2008-04-16 17:54:41
Re: Problemele melenu ti cere scuze...n ai dc ...asa...continuam aici...sterge ultimul tau post de dincolo...si pune l aici happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-04-16 17:57:06
Re: Problemele meleAm dat de un comunist...care in 10 minute m-a zapacit. Am avut in decembrie avortul... Era februarie si inca nu mi-a venit ciclul...controale peste controale..asteapta. Apoi controlul de la sf lui martie cand imi spune ca am o rana foarte urata pe col...care trebuie cauterizata dupa ce imi vine ciclul...chisturi, foarte multe...de m-am mirat si eu...care in urma cu 4 luni nu erau, un Papanicolau care a iesit bine...adica un C2...si vestea ca o sa raman foarte greu insarcinata, sansele fiind extrem de mici. Nu cred...doar in ceea ce imi spune asta. Sunt studenta la medicina...stiu multi medici, si acum ii incerc pe toti. Ba in stanga , ba in dreapta. Nu stiu pe ce criterii a spus el asta...dar a venit o a doua persoana si a spus acelasi lucru. Am si uter retrovers...dar asta nu e o problema chiar atat de mare..pentru ca se pare ca o data am reusit sa raman insarcinata. Daca nu ai niciun talent dai la medicina Offline #4 2008-04-16 18:01:38
Re: Problemele meledc sa ramai greu insarcinata?...nu inteleg sincer happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-04-16 18:14:21
Re: Problemele meleAsta nu am inteles nici eu... ca nici unul din ei nu a dat o explicatie logica...ma duc saptamana asta la un alt control, la alt doctor, care sper sa ma lamureasca. Am avut ghinionul sa dau de cei mai incompetenti doctori...care nu au putut decat sa ma demoralizeze cu vorbe de doi bani. Ideea e ca eu am luat duphaston...mi s-a spus ca in doua saptamani ar trebui sa-mi vina menstruatia...insarcinata nu sunt. Amenoree secundara...ok, dar ceva nu e in regula. Daca nu ai niciun talent dai la medicina Offline Publicitateloading...
#6 2008-04-16 18:16:44
Re: Problemele melerana aia se rezolva...la fel si chisturile...daca in rest nu ai nimic nu exista motiv sa nu poti avea bebe...uter retrovers cum ai zis si tu nu prezinta probleme... happy with him...inlove with him... Offline #7 2008-04-16 18:18:28
Re: Problemele melemai exista amenoreea secundara...care nu a fost "rezolvata" cu duphaston Daca nu ai niciun talent dai la medicina Offline #8 2008-04-16 18:24:56
Re: Problemele melepai aia poate fi cauzata de multe...si nu e neaparat permanenta... happy with him...inlove with him... Offline #9 2008-04-16 18:32:16
Re: Problemele melenici nu ma gandesc sa fie permanenta...nu prea are de ce sa fie. Dupa cum am spus...eu am rabdare, nu sunt nici speriata, nici fara sperante . Daca nu ai niciun talent dai la medicina Offline #10 2008-04-16 18:34:34
Re: Problemele meleasa...cea mai buna atitudine happy with him...inlove with him... Offline #11 2008-04-16 20:36:34
Re: Problemele melee bine... lasa-l incolo de comunist, cum ii zici si se vor rezolva.... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #12 2008-04-17 09:07:45
Re: Problemele meleIi spun comunist pentru ca in primul rand cabinetul lui arata asa...si am inteles ca face si chiuretaje acolo trist...si pentru ca avea o asistenta mai in varsta care se comporta cu mine ca si cu ultimul om. I-am explicat ca stiu foarte bine ce sa fac... Si imi spunea cum sa stau pe scaunul ala zici ca ma parca... Am ajuns in cabinetul respectiv (eu pana in atunci mergand doar la clinici private) pentru ca mama prietenului meu mi-a recomandat sa merg acolo, ca e ginecologul unei bune prietene... Am avut noroc ca am mers cu prietenul meu ca altfel ziceau dupa ce ma intorceam acasa ca-s nebuna sau pretentioasa...dar s-a convins si el . Am renuntat la tratamentul care mi l-a dat. Adica irigatorul...de cand mi-a spus de el am fost mai mult decat nemultumita, si nu are nimic cu ideea de a face spalaturi. La antiinflamator nu am renuntat, totusi. Acum astept alta parere, alt tratament si la urmatorul control ma tin de usa si tot nu ies pana nu-mi spune tot ce vreau sa stiu. :f?rv?nad: Daca nu ai niciun talent dai la medicina Offline #13 2008-04-17 09:15:43
Re: Problemele meleof ce nasol..urasc pe zi ce trece sistemul asta romanesc din ce in ce mai mult Offline #14 2008-04-17 09:27:54
Re: Problemele meleSi probabil nu ai vazut tot ce e de vazut intr-un spital. Ma mir ca proasta in fiecare zi de cate se intampla . Unele sunt rezonabile....si se incearca zi de zi sa fie si mai ok... dar unele: jaleee. Spitalele din romania sunt conduse de liftiere si brancardieri, si nu glumesc. Si apoi doctorii...desi sunt studenta la medicinia nu o sa sar niciodata sa apar un medic care nu merita, sau intreg sistemul pentru ca sunt si eu acolo. Daca nu ai niciun talent dai la medicina Offline #15 2008-04-17 10:36:14
Re: Problemele meleJullie, eu iti urez bafta multa, si daca esti din Bucuresti sigur o sa gasesti un medic bun, din recomandarile fetelor. Offline #16 2008-04-17 10:51:52
Re: Problemele meleMersi...nu pot sa zic ca sunt din Bucuresti ca-mi calc pe inima, dar aici stau. Daca nu ai niciun talent dai la medicina Offline #17 2008-04-17 12:07:05
Re: Problemele meleJullie, dozeaza niste hormoni....poate dam de cauza amenoreei(asta ca sa nu ne gindim ca avortul ala e cauza) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #18 2008-04-17 12:18:22
Re: Problemele meleMultumesc de sfat...cred ca asta o sa fac. Daca nu ai niciun talent dai la medicina Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|