homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce sa fie oare?

#1 2008-04-17 13:02:08

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

ce sa fie oare?

ok......am in mana noile rezultate la analize:

fcd: leucocite prezente, celule epiteliale mo(.....nu inteleg) si intermediare, rare celule endocevicale (cred.....), proces inflamator , cl 2
fcb: rare pmn si celule epiteliale, rara flora bacteriana bacilara ,
cultura vaginala: flora bacteriana negativa

am intrebat la laborator cum de la fcb a aparut rara flora bacteriana bacilara si la cultura vaginala e absenta si mi-a spus k nu era nimic grav de luat in considerare.....sa stau linistita
doctorul iar mi-a spus k nu e nimic grav

at de la ce se trage rana aia pe col ? cum de in urma colposcopiei mi-a spus k nici nu poate cauteriza atata de mult? (din pacate nu am nimic la mana k sa va spun exact rezultatul colposcopiei.......)......doctorul atata mi-a spus k nu exista nici o suspiciune de infectare cu hpv......
chlamidya e negativa........

1. ce alte analize sa mai fac ?
2. oare doar cu tratamentul cu colposeptine prescris de doctor am sanse sa scap (din cate intelesem de la doctorul e tot colul afectat) ?

#2 2008-04-17 13:05:06

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: ce sa fie oare?

ufff...sigur e rana si nu o zona de ectopie???
flora bacilara e reprezentata de bacilii doderline(cred eu)...si deci ar trebui sa fie mai frecventi...dar, cum bine ti s-a spus, nu e grav
nu prea mai ai ce alte analize sa mai faci, uneori ranile pe col nu au neaparat o cauza identificabila
speram sa fie suficient tratamentul primit...nu stim insa

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2008-04-17 13:10:25

uffff
Insomniac member

ms doctoressa pt raspuns

tratamentul primit de la doctoritza precedenta era 3 luni de cervugid(din care am facut doar 2) + indometacin
ar fi bine sa continui cu acesta? sau oare pot sa le fac concomitent: adik 10 zile colposeptim apoi 12 zile cervugid......sau e nevoie neaparata de pauza intre tratamente.....?

#4 2008-04-17 13:24:04

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

eu sunt pentru pauzele intre tratamente...si l-as termina pe primul si apoi l-as incepe pe al doilea...

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#5 2008-04-17 13:31:37

uffff
Insomniac member

ok...ms mult pentru raspuns....

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.