|
Nu esti logat.
Pentru doctoressa-2#20 2008-04-13 11:03:11
Re: pentru doctoressabuna ziua doctoresa.am o nelamurire,vreau sa stiu daca este bine ca am facut testul papa in a 5 zi de menstra si eu tre sa refac iar testu luna viitoare , la cate zile dupa ciclu sa-l refac.si iti amintesc ca am acele scurgeri maronii si vreau sa stiu cand pot face si daca influenteaza cu ceva testul aceste scurgeri.multumesc mult iti doresc o zi buna Offline #21 2008-04-13 11:23:36
Re: pentru doctoressapoate influenta...si din cauza ca l ai facut asa aproape de menstra pot iesi lucruri pe care nu le ai...papule mai bine sa l faci la cel putin 5 zile de cand se termina menstra... happy with him...inlove with him... Offline #22 2008-04-13 14:15:10
Re: pentru doctoressaBuna...am o mica problema , as dori din tot sufletul sa ma ajute cineva cu un sfat...am fost acum cateva saptamani la un ginecolog la control de rutina si mi-a spus cum ca as avea un "polichist la un ovar";in ultimile luni am avut un ciclu dezordonat in sensul k mi a intarziat sau chiar nu mi-a venit deloc.As vrea sa stiu si eu din ce cauza?din cauza polichistului sau poate fi vb de o sarcina....totusi doctorul nu mi-a spus nimic de o posibila sarcina... Offline #23 2008-04-13 14:23:20
Re: pentru doctoressas ar putea sa fie din cauza polichisturilor...si de cat timp nu ti a venit mentra? tratament ti a dat? happy with him...inlove with him... Offline #24 2008-04-13 16:42:34
Re: pentru doctoressaMi-a dat diane 35 timp de 6 luni si doar ce am inceput... ;ciclul ultima data normal mi-a venit km pe 30 ianuarie..apoi foarte putin km pe 8martie iar pe 8aprilie 2-3 pikturi maronii(atunci am si incaput sa iau anticonceptionalel) Polichistul este de 33 mm si 36 mm.... Offline Publicitateloading...
#25 2008-04-13 16:49:14
Re: pentru doctoressae ok...si daca ar fi suspectat o sarcina sunt sigura ca medicul ti ar fi spus... happy with him...inlove with him... Offline #26 2008-04-14 06:58:59
Re: pentru doctoressasi as mai avea o intrebare:oare este vreo problema daca intrerup tratamentul cu diane 35 tinand cont ca in ultima perioada am ameteli ,pofta de mancare urmate cu stari de greata plus dureri de burta?!multumesc pentru raspunsurile date pana acum Offline #27 2008-04-14 07:02:51
Re: pentru doctoressadupa ce termini blisterul ar fii bine sa le intrerupi...daca le intrrupi in mijlocul tratamentului iti va veni menstra Offline #28 2008-04-14 07:03:20
Re: pentru doctoressaeu zic macar o luna de zile sa continui cu diane35 si apoi daca tot te simti rau de la ele ii spui doctorului dar nu le intrerupi de capul tau ptr ca acestea sunt efectele si odata ce corpul se obisnuieste o sa iti fie mai bine.....daca nu te simti mai bine atunci ii spui doctorului Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #29 2008-04-14 07:17:45
Re: pentru doctoressaam inteles ...multumesc mult:) Offline #30 2008-04-14 22:29:12
Re: pentru doctoressa
Miorita, si eu am aceeasi problema, sangerarea maronie imi vine in a 15-a zi de ciclu, am facut investigatii la medic si se datoreaza lipsei ovulatiei. eu am si progesteronul scazut. luna aceasta am inceput stimularea ovariana insa nu a dat rezultate. toate astea mi se intampla de cand am renuntat la anticonceptionale. Offline #31 2008-04-14 22:40:41
Re: pentru doctoressace investigatii ai facut giulia? sangerarile in perioada de care spui tu apar de obicei la ovulatie, nu in lipsa ei...ai cicluri lungi si neregulate? mami de minuni Offline #32 2008-04-16 16:24:22
Re: pentru doctoressamultumesc de raspuns giulia,eu nu iau ac ,folosim prez,si pt astaii multumesc sotului ca ma intelege.am pierdut o sarcina de 5luni ,dar ea se oprise la 3,copilul era mort.eu scurgerile le aveam inainte cu 3 zile ininte de ciclu si acum am dupa vreo 3,4 zile dupa.ce ma nelinisteste acum ,ma gandesc daca nu am facut testu cand trebuia,eu am inteles ca tre sa-l fac la 24-48 de ore dupa ce se termina menstra deci l-am facut in ziua a 5 asi-mi este teama acum cand il voi repeta sa nu-mi gaseasca altele sunt disperata,ma rog la d-zeu sa nu fie nimic rau,multa sanatate Offline #33 2008-04-17 17:49:53
Re: pentru doctoressaeu_vreau, am facut analize hormonale la care progesteronul in ziua 21 a iesit f f mic, doctorii chiar s-au socat, in conditiile in care luasem duphaston 3 luni. am facut si ecografie intravaginala pentru urmarirea ovulatiei, asta doar in luna in care am facut stimulare cu menogon. in a 7-a zi a ciclului aveam un folicul de 10 mm si in ziua a 13-cand am mers din nou la eco foliculul disparuse, dar nu era semn bun deoarece a spus medicul ca oricum era nedezvoltat. acum ma confrunt din nou cu sangerarea aceea incepand cu ziua a 17-a a cicului. in a 25-a zi a cicului a curs putin sange curat si m-a durut burta ca si cand iti vine ciclul, insa a 2-a zi s-a facut din nou maronie si putina cantitativ ca nu mai stiu daca e ciclu sau nu. luna aceasta trebuie sa incep stimulare cu clostilbegyt din a 5-a zi a ciclului. de regula aveam ciclul regulat la 26-28 de zile. sanatate multa. Offline #34 2008-04-17 17:57:00
Re: pentru doctoressaPENTRU DOCTOREASSA...Am 18 ani si un ciclu destul de regulat de 27-28 zile.Cam pe la sfarsitul lui februarie-inceputul lui martie am avut un accident si s-a rupt prezervativul, iar el a ejaculat in mine.am luat Postinor la 3-4 ore dupa actul sexual...iar a 2-a pastila la 12 ore de la prima.Pe 9 martie mi-a venit menstruatia,iar in prima zi a curs un lichid maroniu gelatinos, iar in urmatoarele 4 zile mi-a venit normal.Problema e ca pe 6 aprilie mi-a curs timp de 3 zile acelasi lichid maroniu si gelatinos, iar menstruatia inca nu mi-a venit..si au trecut 10 zile de atunci .am facut 3 teste de sarcina:primul dupa 1-2 saptamani dupa ce am luat postinor,iar urmatoarele 2 in perioada 9-14 aprilie si toate au iesit negative.in plus ma simptome de mensturatie (dureri cosuri irascibilitate balonare).Vreau sa mentionez ca aveam un ciclu regulat care venea de obicei cam intre zilele 20-23 ale lunii.am facut-o neprotejat pe 31 martie dar el nu a ejaculat in mine,si nu am luat pastila de a 2-a zi iar...dar cum am zis am facut si 2 teste in perioada 9-14 aprilie, ambele iesind negativ.e posibil sa nu imi vina menstruatia din cauza asta?...2 teste sunt de ajuns?ce ar trebui sa fac...cat ar mai trebui sa astept menstruatia?ce inseamna asta?e grav?orice raspuns imi este de foarte mare ajutor!:(sunt foarte nelinistita..va rog sa ma ajutati daca puteti!MULTUMESC ANTICIPAT PENTRU TIMPUL ACORDAT! PUP Offline #35 2008-04-17 18:01:32
Re: pentru doctoressace a curs pe 6 e f posibil sa fi fost menstra ta. mami de minuni Offline #36 2008-04-17 18:05:16
Re: pentru doctoressapostinorul poate da dereglari ale menstrei, si eu tind sa cred ca ce ti-a curs tie pe 6 aprilie era menstra ta, sa ai insa grija postinorul este un contraceptiv de urgenta , nu este recomandat sa il folosesti mai mult de 2 ori pe an , datorita faptului ca iti deregleaza organismul, ca acum de alttfel. Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #37 2008-04-17 18:24:07
Re: pentru doctoressamultumesc pentru raspunsuri...maine o sa imi fac al 4-lea test...imi recomandati vreaun brand de incredere va rog? Offline #38 2008-04-17 18:25:57© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|