|
Nu esti logat.
Nu stiu sigur ce trebuie sa fac ?!#1 2008-04-17 20:56:23
nu stiu sigur ce trebuie sa fac ?!buna seara tuturor! am nevoie de ajutorul vostru in urmatoarea problema: pe mine ma tine ciclul, de obicei, cam 6-7 zile...numai ca luna aceasta desi este doar a 5a zi se pare k este si ultima (ok stiu...nu asta este problema..akm urmeaza ) este bine sa iau prima pastila anticonceptinala (prima adik prima din viata mea) in ultima zi a ciclului??? eu am fost astazi (in a 5a zi a ciclului) la un cabinet si cand doctorita m-a intrebat cat ma tine cicllul i-am sp k 6-7 zile (deoarece chiar atat ma tinea) mi-a sp k pot sa iau AC chiar de azi. aaaaa si inca ceva eu cred k este ultima zi pt k imi curge foarte putin si nu mai este asha de colorat, adik de rosu, este aproape de culoarea normala se mai vede doar putin rosu. doamneeee hai k m-am spovedit mai rau ca la biserica:)) intrebarea finala este bine sa iau AC in ultima zi a ciclului? sarut mana si ms frumos I love you like a fat kid loves cakes Offline #2 2008-04-17 21:07:36
Re: nu stiu sigur ce trebuie sa fac ?!poti sa o iei in orice zi vrei tu...dar dak nu o iei din prima zi a ciclului trebuie sa te protejezi suplimentar 7 zile;) "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #3 2008-04-17 21:22:15
Re: nu stiu sigur ce trebuie sa fac ?!da de ce ti-a zis sa iei in ultima zi a menstruatiei? Offline #4 2008-04-17 21:31:01
Re: nu stiu sigur ce trebuie sa fac ?!nu mi-a sp sa iau in ultima zi....mi-a sp doar k pot sa incep de astazi...iar eu in sinea mea m-am gadit k poate nu o fi indicat sa iau primul ac in ultima zi a menstrei... va multumesc frumos pt raspunsul asha de prompt..... va pup! I love you like a fat kid loves cakes Offline #5 2008-04-17 21:37:23
Re: nu stiu sigur ce trebuie sa fac ?!poti sa iei de astazi dar cu protectie suplimentara 7 zile VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|