|
Nu esti logat.
Ac - cum se procedeaza????????#1 2008-04-17 22:22:50
ac - cum se procedeaza????????buna seara, ,,La început a fost sărutul/ Şi el era pe gura ta .../ Depus pe gura mea sfinţi văzduhul,/ Şi lumea s-a născut atunci din duhul/ Sărutului ce ne unea ...'' Radu Stanca Offline #2 2008-04-17 22:28:51
Re: ac - cum se procedeaza????????din cate stiu eu , ca sa nu iti vina trebuie sa unesti doua folii .....iar daca vrei sa iti vina mai repede ,nu stiu daca e bine ce faci , nu prea e recomandat sa intrerupi pilulele,odata inceputa,trebuie terminata folia Offline #3 2008-04-17 22:31:02
Re: ac - cum se procedeaza????????nu prin scurtare iti modifici menstra... pt ca daca nu iei 21 pastile, nu esti protejata nici in pauza, nici 7 zile dupa pauza! daca vrei sa amani menstra, unesti 2 folii. a 2a folie nu e neaparata nevoie s-o termini, iei cate pastile vrei din ea si apoi o pastrezi de rezerva. Just like a tattoo I'll always have you... Offline #4 2008-04-17 22:50:48
Re: ac - cum se procedeaza????????unesti 2 folii si iei cate pastile vrei din a 2a folie apoi faci pauza 7 zile si in a8a zi incepi folie noua (pe cea pe care au mai ramas pastile o tii de rezerva) SAU in loc de 7 zile de pauza poti face doar 6 sau 5...ca sa modifici ziua...calculezi tu cam cand ar trebui sa iti vina si vezi cum faci cu astea 2 metode astfel incat sa iti vina cand vrei Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #5 2008-04-17 22:53:07
Re: ac - cum se procedeaza????????am terminat folia de marvelon 28 si maine incep una noua:d am inceput sa iau antibebe de luna trecuta...trebe sa astept 7 zile ca sa fiu protejata sau si acum sunt? Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline Publicitateloading...
#6 2008-04-17 23:02:02
Re: ac - cum se procedeaza????????pai esti protejata din ziua in care ai inceput ac (dc le-ai inceput in prima zi de mnstruatie).... inclusiv acum .... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|