homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ac - cum se procedeaza????????

#1 2008-04-17 22:22:50

notme
New member
Inregistrat: 2008-03-13

ac - cum se procedeaza????????

buna seara,

am o intrebare: iau yasmin si am citit pe prospect ca pot sa modific ziua in care imi vine de preferat prin scurtare (adica nu iau toate pastilele de pe blister). asta am inteles, intrebarea mea este dupa ce imi vine pastilele ramase (sa zic 4) pe blisterul vechi le iau inainte sa incep blisterul nou - si atunci intr-o luna voi lua 25 nu 21?
va rog spuneti-mi, e urgent! multumesc smile

,,La început a fost sărutul/ Şi el era pe gura ta .../ Depus pe gura mea sfinţi văzduhul,/ Şi lumea s-a născut atunci din duhul/ Sărutului ce ne unea ...''   Radu Stanca

#2 2008-04-17 22:28:51

purple_flower
Full member
Inregistrat: 2008-03-09

Re: ac - cum se procedeaza????????

din cate stiu eu , ca sa nu iti vina trebuie sa unesti doua folii .....iar daca vrei sa iti vina mai repede ,nu stiu daca e bine ce faci , nu prea e recomandat sa intrerupi pilulele,odata inceputa,trebuie terminata folia

#3 2008-04-17 22:31:02

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

nu prin scurtare iti modifici menstra... pt ca daca nu iei 21 pastile, nu esti protejata nici in pauza, nici 7 zile dupa pauza! daca vrei sa amani menstra, unesti 2 folii. a 2a folie nu e neaparata nevoie s-o termini, iei cate pastile vrei din ea si apoi o pastrezi de rezerva.

Just like a tattoo
I'll always have you...

#4 2008-04-17 22:50:48

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

unesti 2 folii si iei cate pastile vrei din a 2a folie apoi faci pauza 7 zile si in a8a zi incepi folie noua (pe cea pe care au mai ramas pastile o tii de rezerva) SAU in loc de 7 zile de pauza poti face doar 6 sau 5...ca sa modifici ziua...calculezi tu cam cand ar trebui sa iti vina si vezi cum faci cu astea 2 metode astfel incat sa iti vina cand vrei

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#5 2008-04-17 22:53:07

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

am terminat folia de marvelon 28 si maine incep una noua:d am inceput sa iau antibebe de luna trecuta...trebe sa astept 7 zile ca sa fiu protejata sau si acum sunt?

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

Publicitate

loading...

#6 2008-04-17 23:02:02

purple_flower
Full member
Inregistrat: 2008-03-09

pai esti protejata din ziua in care ai inceput ac (dc le-ai inceput in prima zi de mnstruatie).... inclusiv acum ....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.