|
Nu esti logat.
Nu mai suport:(-2#20 2008-04-17 21:38:31
Re: nu mai suport:(gastrita da din pacate... trebuie sa ai si un regim alimentar... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #21 2008-04-17 22:04:04
Re: nu mai suport:(la candidoza trebuie sa tot schimb tratamentu ....la fel se procedeaza si la gastrita?dupa un timp medicamentele care le-am luat nu-si mai fac efectul sau pot sa ma tratez tot cu ele? "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #22 2008-04-17 23:42:22
Re: nu mai suport:(daca te au ajutat poti sa continui cu ele... happy with him...inlove with him... Offline #23 2008-04-18 11:53:27
Re: nu mai suport:(
YoHanna, daca regimul tau de viata si alimentar nu este unul care sa protejeze stomacul atunci gastrita poate reaparea.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #24 2008-04-18 12:41:50
Re: nu mai suport:(multumesc doctoressa pt rasp "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline Publicitateloading...
#25 2008-04-18 12:53:27
Re: nu mai suport:(cred.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #26 2008-04-18 12:55:34
Re: nu mai suport:(pai la plannig mi-a spus ca mai potrivite decat harmonet nu are ce sa-mi dea...si m-a trimis aksa "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #27 2008-04-18 13:00:20
Re: nu mai suport:(da...stiu....nu e adevarat Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #28 2008-04-18 13:05:15
Re: nu mai suport:(si...acuma eu ce sa fac?sa ma duc la alt plannning?oricum pana nu-mi tratez iar gastrita nu ma pot apuca de ele...dar de apucat ma apuc curand sa pot dormi si eu linistita "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|