|
Nu esti logat.
Cum putem sa ne vindecam de sporii de candia?#1 2008-04-17 19:55:55
cum putem sa ne vindecam de sporii de candia?Buna, sunt ana si am 19 ani am fost la doctor si mi-am facut cateva analize doctorul mi-a spus ca am sporii de candia. Cateva luni am urmat un tratament prescris de el dar nu m-am vindecat si a inceput sa imi curga si mai multa secretie alba. Ce ma sfatuiti sa fac? Offline #2 2008-04-17 19:59:38
Re: cum putem sa ne vindecam de sporii de candia?doctorul ce tratament ti-a prescris? Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #3 2008-04-17 20:09:37
Re: cum putem sa ne vindecam de sporii de candia?Prima data mi-a prescris EFECEL si METROMOLOZOL si FLOMEXIN dupaia Mi-a prescris GYNOZOL si FEMORN SAU FLMORN nu inteleg foarte bine scrisu! Offline #4 2008-04-17 20:33:26
Re: cum putem sa ne vindecam de sporii de candia?sporii de candida = candidoza. candida e o ciuperca care in mod normal traieste in vagin si cand prinde un moment prielnic se dezvolta. momentul prielnic e reprezentat de cele mai multe ori de consumul de antibiotice. mami de minuni Offline #5 2008-04-18 21:31:02
Re: cum putem sa ne vindecam de sporii de candia?Multumesc mult..... Offline Publicitateloading...
#6 2008-04-18 22:14:46
Re: cum putem sa ne vindecam de sporii de candia?cresti mare mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|