homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Logest si grepfruit

#1 2008-04-20 00:11:26

dinuala
Membru
Inregistrat: 2008-04-20

Logest si grepfruit

Buna, tuturor!

As avea 2 intrebari:

1. Grepfruit-ul (din compot sau crud) interactioneaza cumva cu anticonceptionalele? am vazut aici un post care m-a pus pe ganduri..

2. In cazul in care menstruatia nu apare in cele 7 zile de pauza, ce e de facut? testul de sarcina ar fi relevant in ziua a 8a? Eu am terminat de luat prima folie de logest, le-am luat corect, la aceeasi ora, dar am mancat intr-o zi grepfruit... Acuma sunt in a treia zi de pauza si menstruatia nu apare...

Va rog mult ajutati-ma cu un raspuns!

multumesc!!

#2 2008-04-20 00:17:40

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

Re: Logest si grepfruit

1 grepfruit-ul scade efectul anticonceptionalelor doar daca e mancat zilnic
2 esti doar in a 3a zi de pauza. mai asteapta ca trebuie sa vina. doar de la un grepfruit nu trebuie sa-ti faci griji

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#3 2008-04-20 00:27:28

Reina
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-01

grepfruitul scade protectia dc e consumat in cantitati mari,nu neaparat dc mananci zilnic.
Dc ai mancat intr-o sg zi nu e problema..

Mamica de 2 pui scumpi

#4 2008-04-20 00:38:25

dinuala
Membru
Inregistrat: 2008-04-20

va multumesc pt raspuns. incerc sa gandesc pozitiv...inca

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.