homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ajutor va rooooog

#1 2008-04-19 13:00:28

eu_alinutza
New member
Inregistrat: 2008-04-19

ajutor va rooooog

cat ma bucur ca am gasit forummul asta. am nevoie de ajutorul vostru.
am 16 ani, mi-am inceput viatza sexuala acum un an si ceva. nu am fost niciodata la ginecolog. de cateva luni mi-au aparut jos niste bubitze pe care nu le-am bagat in seama. dar au tot crescut, si s-au tot inmultit. din ce am citit pe net, sunt sigura ca sunt condiloame. mi-e frica sa merg la doctor. de fapt as merge, dar nu pot sa ma duc singura ca nu am bani. si cu mama mi-e frica sa vorbesc, pentru ca va veni cu mine. daca vorbesc cu ea, ii va spune doctorul ca nu mai sunt virgina? ce sa fac?
ce analize se fac in cazul asta? cat m-ar costa, aproximativ, cu totul? luna asta trebuie sa fac si analizele acelea (care se fac in luna cand esti nascut), se va vedea ceva ciudat la rezultat? va rog.. raspundeti'mi

#2 2008-04-19 13:18:27

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: ajutor va rooooog

alinutza...din pacate nu ai de ales...trebuie sa mergi la medic...nu le lasa sa mai creasca... medicul nu are voie sa i spuna mamei tale ca nu mai esti virgina iar hpv ul (virusul care provoaca acele condiloame) se poate transmite si prin petting...nu neaparat prin contact...in principiu te va costa vizita la medic si tratamentul lor care variaza in functie de orasul de unde esti si medicul la care mergi, apoi n ar strica sa faci si tiparea hpv sa vezi sigur ce tulpini ai...iar toate astea vor costa bani...deci sfatulmeu ar fi sa vb cu mama ta...si la analizele uzuale nu se va vedea nimic...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2008-04-19 13:20:35

eu_alinutza
New member

ok. sad multumesc mult

#4 2008-04-19 13:24:22

crys_ty_na
Platinum member

cu placere si multa sanatate smile

#5 2008-04-19 14:46:02

eu_alinutza
New member

pot sa va mai intreb si eu ceva?
eu iau marvelon de cand am inceput sa am relatii. are ceva daca am luat in continuare desi am acele condiloame?

Publicitate

loading...

#6 2008-04-19 15:10:21

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

poti sa iei contraceptivele in continoare.... sfatul meu e sa mergi la medic daca chiar sunt candiloame poti sa le tratezi fie prin cauterizare fie cu ajutorul unor solutii

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#7 2008-04-19 15:11:13

crys_ty_na
Platinum member

nu are nimic...poti continua linistita cu ele...dar sa tratezi totusi condiloamele...

#8 2008-04-19 15:19:32

eu_alinutza
New member

o sa-mi fac programare si o sa merg.
multumesc frumos pentru raspunsuri
imi place forumul asta ca se raspunde repede la intrebarile celor ce au nevoie puss

#9 2008-04-19 15:20:25

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

cu placere puss

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#10 2008-04-20 05:49:11

Leo
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-02-14
Site

eu_alinutza a scris:

daca vorbesc cu ea, ii va spune doctorul ca nu mai sunt virgina? ce sa fac?

1. medicul, in mod normal, ar fi obligat sa te consulte fara "martori". Asa ca in cazul in care mama ta il intreaba, nu e obligat sa spuna. Mai mult... e obligat sa nu spuna (face parte din juramantul lui Hypocrat)
2. faza cu virginitatea... ginecologul DOAR isi poate da cu parerea. Medicul Legist este singurul care are dreptul sa hotarasca daca o femeie e virgina sau nu.
3. pana la urma... afla... si? N-o sa te mai poata coase la loc, asta e... va accepta situatia.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.