|
Nu esti logat.
Ajutor va rooooog#1 2008-04-19 13:00:28
ajutor va rooooogcat ma bucur ca am gasit forummul asta. am nevoie de ajutorul vostru. Offline #2 2008-04-19 13:18:27
Re: ajutor va rooooogalinutza...din pacate nu ai de ales...trebuie sa mergi la medic...nu le lasa sa mai creasca... medicul nu are voie sa i spuna mamei tale ca nu mai esti virgina iar hpv ul (virusul care provoaca acele condiloame) se poate transmite si prin petting...nu neaparat prin contact...in principiu te va costa vizita la medic si tratamentul lor care variaza in functie de orasul de unde esti si medicul la care mergi, apoi n ar strica sa faci si tiparea hpv sa vezi sigur ce tulpini ai...iar toate astea vor costa bani...deci sfatulmeu ar fi sa vb cu mama ta...si la analizele uzuale nu se va vedea nimic... happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-04-19 13:20:35
Re: ajutor va rooooogok. multumesc mult Offline #4 2008-04-19 13:24:22
Re: ajutor va rooooogcu placere si multa sanatate happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-04-19 14:46:02
Re: ajutor va rooooogpot sa va mai intreb si eu ceva? Offline Publicitateloading...
#6 2008-04-19 15:10:21
Re: ajutor va rooooogpoti sa iei contraceptivele in continoare.... sfatul meu e sa mergi la medic daca chiar sunt candiloame poti sa le tratezi fie prin cauterizare fie cu ajutorul unor solutii VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #7 2008-04-19 15:11:13
Re: ajutor va rooooognu are nimic...poti continua linistita cu ele...dar sa tratezi totusi condiloamele... happy with him...inlove with him... Offline #8 2008-04-19 15:19:32
Re: ajutor va rooooogo sa-mi fac programare si o sa merg. Offline #9 2008-04-19 15:20:25
Re: ajutor va rooooogcu placere VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #10 2008-04-20 05:49:11Re: ajutor va rooooog
1. medicul, in mod normal, ar fi obligat sa te consulte fara "martori". Asa ca in cazul in care mama ta il intreaba, nu e obligat sa spuna. Mai mult... e obligat sa nu spuna (face parte din juramantul lui Hypocrat) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|