|
Nu esti logat.
Alimentatie - vaginita bacteriala#1 2008-04-20 15:40:31
alimentatie - vaginita bacterialaeu am o problema si din ce-am citit pare sa fie vaginita bacteriala (poate pe fond de stres, nopti nedormite, nemancat - din cate am citit poate sa distruga imunitatea organismului). am grija de igiena, deci asta nu cred ca ar fi o problema.si nici in exces sper.nu am avut nici un contact sexual pana acum,deci ce-ar puea fi in afara de candida / vaginita bacteriala? nu prea am mancarimi dar problema e mirosul neplacut. am luat de la farmacie meclon crema.... este bun? Ultima oara a fost editat de darkshines (2008-04-20 15:42:14) Offline #2 2008-04-20 16:04:17
Re: alimentatie - vaginita bacterialadeci diagnosticul asta ti l-ai pus tu? Offline #3 2008-04-20 16:44:23
Re: alimentatie - vaginita bacterialamergi la medic sa iti faci o lama.... daca zici ca miroase urat eu ma gandesc la altceva si nu la candida.... faci spalaturi vaginale? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #4 2008-04-20 16:52:47
Re: alimentatie - vaginita bacteriala:f?rv?nad: mergi la medic... mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|