|
Nu esti logat.
Astept un raspuns va rog#1 2008-04-02 18:57:39
astept un raspuns va rogBuna ziua!As vrea sa ma lamuriti si pe mine cu ceva!In luna decembrie am facut sex cu prietena mea si s-a rupt prezervativul si am fost nevoiti sa folosim postinor2.Toate au fost bune.In aceasta luna am avut ghinionul sa se intample iar si sa folosim iar postinor2.Exista vreun risc sa ramana insarcinata?La ce interval se poate folosi aceste pastile sau se pot folosi de la un ciclu menstrual la altul?Va rog mult ajutatima!!! Offline #2 2008-04-02 19:00:11
Re: astept un raspuns va rogse poate folosi de max de 2 ori pe an dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #3 2008-04-02 19:01:43
Re: astept un raspuns va rogpe prospectul de la postinor 2 scrie ca trebuie luate de 2 ori pe an max la interval de 6 luni ; referitor la riscul de a ramane insarcinata sunt sanse, acum depinde daca era in perioada fertila daca ai ejeacuat in ea este nevoie sa ia postinor!!! Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #4 2008-04-02 19:04:20
Re: astept un raspuns va rogsingurul risc e daca ea se afla in perioada fertila cand au avut acele incidente...ca banuiesc ca el a fost luat corect...se pot folosi si de la un ciclu menstrual la altul... happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-04-21 00:56:56
Re: astept un raspuns va roghello. citesc de ceva vreme raspunsurile voastre unele catre altele asa ca mi-am luat inima in dinti si va scriu si eu acum...un gand nu imi da pace. de cand eram mai mica am avut menstruatia complet neregulata. am avut si cicluri de 20 de zile si de 30 dar din noiembrie anul trecut s-a reglat. Imi vine ori pe 17 ori pe 18. Totusi acum , pe 17 aprilie nu mi-a venit si m-am speriat...Am facut in ziua in care trebuia un test de sarcina ( Clearblue ) si mi-a iesit negativ...Simptomele mele de dinainte de ciclu sunt prezente cam de 4 zile: dureri de burta, de cap numai ca nu sunt la fel de puternice ca de obicei, dar ciclul tot nu vine... Some people search forever for that one special kiss, I can't believe it's happening to me... Offline Publicitateloading...
#6 2008-04-21 03:51:05
Re: astept un raspuns va rogNu cred ca au influentat ovulele ciclul menstrual in vreun fel si nici tantum rosa, testul de sarcina este relevant la 7 zile de la intarzierea menstruatiei, deci cel mai bine mai asteapta si abia la 7 zile de la intarziere rezultatul poate fi sigur „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #7 2008-04-21 09:57:59
Re: astept un raspuns va rogmultumesc ane Some people search forever for that one special kiss, I can't believe it's happening to me... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|