|
Nu esti logat.
Problema de adaptare?#1 2008-01-06 16:00:34
problema de adaptare?este prima data cand scriu pe acest forum, am o problema si nu stiu daca este una emotionala sau medicala. Nu sunt virgina, totusi in ultimele 10 luni, am avut o perioada de abstinenta, iar de aproximativ o saptamana am inceput din nou sa am contacte sexuale...problema este ca...iubitul meu, efectiv, nu reuseste sa ma penetreze,si daca reuseste, ma doare indiferent de cata grija are...ca si cum as fi din nou virgina in fiecare zi...nu stiu ce se intampla...ce as putea sa fac?...ma simt deosebit de aiurea...tin la el, il doresc, am incredere in el...totusi...corpul meu nu reactioneaza asa cum ar trebui...ce sa fac? Offline #2 2008-01-06 16:02:33
Re: problema de adaptare?sa fii mai relaxata, in primul rand,sa te gandesti cat de frumos e sa-ti ofere placere persoana iubita, sa te gandesti cat de mult il iubesti, si ca vrei sa fii cu el etc. si poate k nici nu esti destul de lubrifiata Ultima oara a fost editat de adrianastoichitoiu (2008-01-06 16:03:54) Offline #3 2008-01-06 16:16:05
Re: problema de adaptare?eu am aceiasi problema dupa 2-3 saptam,mani de abstinenta nu ma doare dar penetrarea este destul de dificila in plus am observa ca dupa o perioada de genul asta chiar daca sunt excitata ma lubrifiez mai greau.prelungiti preludiul si folositi si un lubrifiant pe baza de apa daca esti incordata nu strica sa bei putin vin rosu. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #4 2008-01-06 16:54:15
Re: problema de adaptare?ms mult de tot... Offline #5 2008-01-06 17:47:05
Re: problema de adaptare?cu placere. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-09 12:17:25
Re: problema de adaptare?devilinluv asta poate fi o problema strict legata de tine si sigur una emotionala... nu pare a avea o anumita vina iubitul tau spunandu-ne cat de mult il iubesti si grija pe care o are la penetrare ... si totusi durerea exista. @Adriana ti-a sugerat o idee buna ati incercat-o? Daca da, cum este? As fi curioasa sa ne spui cum s-a mentinut relatia voastra cu aceasta mica mare problema un mic orgasm? Offline #7 2008-04-20 17:57:23
Re: problema de adaptare?...am incercat cu lubrifiant, cu vin, fara prez, m-am relaxat...insa...fara roade...cred ca trebuie sa accept faptul ca sunt frigida......la medic am fost la control de rutina...a zis k totul e in regula...deci...nu stiu ce se intampla:(...totusi...cred k timpul o va rezolva,sper...am facut progrese, acum reuseste sa ma penetreze fara sa ma doara, cu si mai multa grija...insa dupa vreo 5-10 minute, incepe sa ma doara, ca o usturime, presiune...parca oboseala:))....totusi....5 minute care sunt in regula...e un progres... Offline #8 2008-04-20 18:41:56
Re: problema de adaptare?la mine au durat 3 luni de zile , dupa ce mi-am inceput viata sexuala ,ca prietenul meu sa ma poata penetra ....eram si virgina ,probabi lasta e explicatia ....eu zic sa nu disperi....stiu cum te simti ,pt ca si eu am trecut prin asta ,imi dadea o stare deosebit de nasoala ,gandindu-ma ca ne intelegem si ne iubim atat de mult dar nu putem sa facem dragoste ... am incercat de foarte multe ori in alea 3 luni fara nici o reusita,la un moment dat chiar am renuntat sa mai incercam.....si s-a intamplat asa brusc si dintr-o data intro zi,nici nu im venea sa cred ....si de atunci nu am mai avut nici o problema de genu asta,mai mult ne intelegem super bine in pat si ne simtim super imrpeuna .....iar eu credeam ca am vreo problema si de-asta nu putea sa o facem ...eu zic sa ai rabdare si sa nu te mai gandesti la asta .... Offline #9 2008-04-20 20:10:29
Re: problema de adaptare?Stai linsitita..eu asa patesc mereu..suntem impreuna de 5 ani si mereu dupa o perioada lunga de abstinenta patesc asa...nu e dureros dar sunt stramta de parca ar fi prima oara..lui chiar ii place..totusi starea asta dureaza maxim 5 min ca dupa aia revine totul la normal.. What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline #10 2008-04-21 09:36:03
Re: problema de adaptare?chiar sper sa fie tot ok...in timp...ma tot gandesc k poate si de la stres nu poate sa fie tot ok...sau nush...chiar nush ce explicatii sa mai dau...problema e ca...nici cu fostul meu iubit nu ma simteam ok...problema e probabil de la mine...dar nush ce poate fi....am fost la doctor...a zis k sunt perfect in regula...sa merg la un psiholog sa-mi dea ceva tratament antistress?...de obicei de la cap se impute pestele... Offline #11 2008-04-21 09:38:20
Re: problema de adaptare?nu cred ca e necesar mersul la psiholog ..... se pare ca ti-ai dat seama de unde vine problem.nu esti suficient de relaxata .incercati o seara romantica cu tot ce iti place tie VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #12 2008-04-21 10:10:58
Re: problema de adaptare?...peste trei luni...ohh peste trei luni...daca nu va fi nici atunci...ma las de meserie:)) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|