homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Retentia hidrica-2

#20 2008-04-21 19:28:10

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: retentia hidrica

stai linistita smile banuiesc ca esti curioasa ce poate da asa "efecte"...a fost vb de un debut de depresie (nu am ajuns chiar sa fiu depresiva) dar care nu se manifesta tocmai ca la carte sa zic asa...dar studiind ce studiez (ce ciudat suna tongue ) am reusit sa mi dau seama la timp despre ce e vb (mai aveam destul "probleme" pe langa apa dar analize bune) si sa ies din starea aceea (care oricum nu era de om depresiv)...

happy with him...inlove with him...puss

#21 2008-04-21 19:34:26

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

Sper sa-ti revii! puss

#22 2008-04-21 19:37:15

crys_ty_na
Platinum member

mersi ET puss ...de revenit mi am revenit...e aproape un an de cand sunt ok...fara probleme...atata tot ca am ramas cu apa asta lol de care ma dezobisnuiesc mai greu tongue

#23 2008-04-21 19:41:35

ET
Addicted member

Te-a diagnosticat cineva? Oi fi tu psiholog in devenire, dar in cazul asta poti fi subiectiva.
Ce ai scris tu mai sus suna cam asa: am avut 10 probleme, acum mai am una singura, cele noua sunt rezolvate, asa ca am tratat si cauza.

#24 2008-04-21 19:44:09

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

hai ca daca ii zic lui ET ca eu 43 de kg si 1.64.zice ca si eu am anorexie . daca o fata e slaba nu inseamna ca este si anorexica.eu sunt la cura de ingrasare si imi iese figura mi-am revenit ca anul trecut ca prin vremea asta nu aveam pofta de mancare deloc si slabisem si nu aveam nici atunci de unde lol

ET sper ca nu te superi pe mine ?smile dar am observat ca in general cine vede o fata slaba ii zice ca e anorexica si poate chiar nu e cazul smile

pt.ET puss

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Publicitate

loading...

#25 2008-04-21 19:55:11

crys_ty_na
Platinum member

lol ET cateodata si daca rezolvi cauza (care te asigur ca am rezolvat o) nu inseamna ca problemele vor trece imediat (cum e si cazul meu)...nu am mers intr un cabinet la un psiholog daca la asta te referi...am mers la una dintre profesoarele mele in care am incredere si am stat de vb cu dansa...nu neaparat ca si psiholog-pacient ci ca si elev-profesor...asta dupa ce am inceput sa "banuiesc" ce am si din ce motive...poveste mea e mai lunga dar nu e f complicata...deci nu trebuie sa fi un psiholog ca sa ti dai seama...dar vb ta...cand e vb de tine esti subiectiv si de aia mi a luat atata timp sa mi dau seama de ce ar putea fi vorba...amvrut sa merg la un psiholog dar profesoara mea mi a zis sa incerc mai intai sa imi rezolv problemele (sa zic asa)...asa ca mi am luat inima n dintit...am spus unor persoane tot ce aveam pe suflet si cu ele...am infruntat anumite situatii de care fugeam pana la un moment dat si incet a inceput sa se observe o ameliorare...apa bauta zilnic scadea, noaptea nu mai mai trezeam de 100 de ori, migrenele au incetat sa aparasi asa mai departe...dupa aceasta perioada m am reintors la profesoara mea si i am povestit tot si mi a dat nr unui psiholog si mi a spus ca daca vreodata simt ca voi aluneca din nou pe acel drum sa merg sa vb cu dansul...inca nu am fost caci deocamdata sunt bine (si da stiu ca pot fi subiectiva dar pot si sunt si realista in acelasi timp)...nu ma cred mai cu mot sau mai superioara dar oricare dintre noi cand are o problema de genul asta partea cea mai grea e sa ti dai seama cu ce te confrunti iar apoi munca oricum doar singur o poti face si doar daca ai vointa...psihologul nu te vindeca el...ci te ajuta sa descoperi problema sau problemele si te indruma spre calea buna sau cea mai buna...dar daca iti lipseste vointa si te complaci in situatie atunci nimeni nu te poate ajuta...atata timp cat tu nu te ajuti...

#26 2008-04-21 20:00:34

ET
Addicted member

evilpink a scris:

am observat ca in general cine vede o fata slaba ii zice ca e anorexica si poate chiar nu e cazul smile

Eu nu sunt dintre aceia, insa mi s-a parut suspect cand Cristina a scris ca bautul apei era una dintre "metodele ei de coping", problema fiind mai mult psihologica.

Si eu sunt slaba, evil! lol puss

#27 2008-04-21 20:02:41

crys_ty_na
Platinum member

lol da las ca la spital cand am fost acuma pt "animalul meu de companie" medicii ma tot intrebau ca sunt la cura? cum mananc? etc etc (se gandeau si ei ca tine)...cand colo eu saptamanal dau pe la mac si pizza lol deci ciuciu anorexie tongue

#28 2008-04-21 20:08:18

ET
Addicted member

ET a scris:

evilpink a scris:

am observat ca in general cine vede o fata slaba ii zice ca e anorexica si poate chiar nu e cazul smile

Eu nu sunt dintre aceia, insa mi s-a parut suspect cand Cristina a scris ca bautul apei era una dintre "metodele ei de coping", problema fiind mai mult psihologica.

Si eu sunt slaba, evil! lol puss

Cristina tummenupp, am inteles! Scuze ca am fost atat de curioasa, sper sa-ti fie bine si sa bag la cap partea cu spusul in fata si infruntatul situatiilor.

#29 2008-04-21 20:12:18

crys_ty_na
Platinum member

stai linistita...sper ca povestea mea sa poata ajuta pe cineva...a fost o perioada urata cand am trecut prin multe schimbari(inclusiv o operatie mai nasoala si mersul in alt oras la faculta) ...si toate s au adunat...si erau deja prea multe pt mine...dar bine ca trecut big_smile

#30 2008-04-21 21:02:11

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

crys_ty_na a scris:

da faceai ceva macar? sau era doarde impresie artistica? tongue

nu draga..ma duceam pe bune. era asa de bine cand aveam o noapte fara trezit la pipi...
doar inainte de culcare era ceva psihologic...nu puteam adormi daca simteam vreo picatura ca isi face de cap rotfl in rest era pe bune tongue

mami de minuni hjarta

#31 2008-04-21 21:07:18

crys_ty_na
Platinum member

din 2 l mergeai la 2-3 ore la baie? tongue ca mine esti cu trezitu noaptea lol

#32 2008-04-21 21:08:28

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

yeap...si era obositor. da de-acu m-am obisnuit..acu ma trezesc o data pe ora big_smile numa ca acum am motiv big_smile

mami de minuni hjarta

#33 2008-04-21 21:09:55

crys_ty_na
Platinum member

stiu ca i naspa...acuma bebe iti face programu lol

#34 2008-04-22 08:05:11

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

bine ca nu te-ai suparat ET pe mine puss

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.