homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Loreal telescopic

#1 2007-04-27 20:15:21

barbara_mori
Hero member
Inregistrat: 2007-02-26

loreal telescopic

fetellor sunt atat de dezamgita ,mi-am cumparat loreal rimel telescopic,este o porcarie,dupa ce ca daca te dai si tu mai mult sa se vada ceva ceva,se lipesc genele si se alungesc urat fara sa le intoarca...mi-au spus de acolo de unde l-am luat ca daca te da cineva e ok daca nu se vede urat..si uite ca asa esad...chiar sunt dezamgita...daca are cineva,cum il folositi??sunt multumite de el??

Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste!

#2 2007-04-27 20:17:58

persifona
Vizitator

Re: loreal telescopic

Nu vad cum ar putea fi diferenta asa mare intre atunci cand te dai singura si cand te da cineva..

#3 2007-04-27 20:22:12

barbara_mori
Hero member
Inregistrat: 2007-02-26

nici eu nu am inteles asta,dar asa mi-a zis fata de acolo....chiar sunt super dezamgita,plus ca dacate dai cu mana pe la ochii,te freci sau ceva se intinde de il ia naibi:(((((si am dat si 400 de mii pe el,ala de la avon super full e de 1000 de ori mai bun...sincer..sau poate sunt eu de vina ca nu stiu sa ma dau,dar naibi am invatat sa ma machez de la prof mele de dans sportiv care se machiau profesionist

Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste!

#4 2007-04-28 18:30:40

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

nu cred ca re vreo treeaba daca te machiaza altcineva.ce mare lucru sa te dai cu un rimel neutral

expect the worst , hope for the best!

#5 2007-04-28 19:47:31

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

si eu mi-am luat asta-vara (pentru nunta mea) un rimel l'oreal double extension black carbon...vreau sa spun ca noroc ca pana la urma m-am machiat la un salon, caci rimelul e naspa de tot...lipeste genele si face "puchitei"..ca sa nu mai zic ca de la primele utilizari periuta era uscata, ca si cum ar fi fost folosita de luni de zile, desi l-am cumparat de la un magazin de cosmetice cu pretentii...Eu una m-am convins cu l'orealul....nici rujul care mi l-am luat nu e cine stie ce, nici fardul de ochi...se duce repede si se strange pe pleoape...

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

Publicitate

loading...

#6 2007-04-28 19:51:38

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

eu folosesc rimel in 2 pasi de la avon si sunt super multumita de el.acum am vazut si la oriflame si o sa-mi iau.o peietan si-a luat de la l'oreal in 2 pasi si era uscat cand la desfacut.

expect the worst , hope for the best!

#7 2008-04-19 23:36:34

lore_lorena
New member
Inregistrat: 2008-04-05

hmm poate sunt eu mai altfel ...dar mai depinde si pe genutzele noastre fetelor,7 ...8 luni folosesc numai telescopic de la loreal,si imi face niste genutze superbe.:drink:SI MA DAU SINGURA CU RIMEL!chestia asta cu ''sa iti dea altcineva cu rimel''...scuzati-ma dar este o tampenie!:f?rv?nad:popa

Ultima oara a fost editat de lore_lorena (2008-04-19 23:38:14)

#8 2008-04-19 23:39:07

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

si eu mi-am luat si nu`mi place deloc...parca am 3 gene lungi la tot ochiul si atat...
altadata intreaba inainte sa iei...si eu la fel lol
acum depinde oricum...ca daca le ai scurte, asta ti le lungeste...deci din punctul asta de vedere e ok..

Ultima oara a fost editat de Loveable (2008-04-19 23:40:13)

hjarta

#9 2008-04-20 00:17:29

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

mie mi s-a parut foarte bun un rimel pentru volum de la rimmel london, nu lipea genele intre ele, le intorcea chiar mi s-a parut cel mai bun rimel pe care l-am folosit pana acum, am mai cautat dar nu am mai gasit prin nici un magazin sad

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#10 2008-04-20 07:37:03

mimoo
Sr. member
Inregistrat: 2008-03-01

aplica un strop de pudra p gene inainte apoi piaptana cu piaptanul de gene apoi intoarce cu clestisorul si abia apoi rimelul

when god made man she was only kidding.

#11 2008-04-20 08:57:44

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

mie sincer cel mai mult dintre toate mi-a placut un rimel de la Biguin pentru volum parca si acum folosesc de la Oriflame wonder lash de care sunt f multumita ...nu tre sa ma dau de 7 ori sau sa stau nush cat sa imi dau ...cu toate ca mai am si de la Yr,Maybelline,Avon de asta imi e drag sa il folosesc...
eu cred ca depinde tare si de gene kapitulation

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#12 2008-04-20 15:22:09

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

eu am primit un rimel l`oreal Lash Architect...e super tare big_smile imi place mult de tot

#13 2008-04-20 20:17:31

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

ane_mona a scris:

mie mi s-a parut foarte bun un rimel pentru volum de la rimmel london, nu lipea genele intre ele, le intorcea chiar mi s-a parut cel mai bun rimel pe care l-am folosit pana acum, am mai cautat dar nu am mai gasit prin nici un magazin sad

era si cu balsam? ca si eu ama vut unul dina sta de care eram super multumita dar acum nu il mai gasesc sad

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

#14 2008-04-21 22:40:00

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

asta telescopic... am primit si eu unul, nu ma da pe spate, intr-adevar lungeste si arcuieste genele, insa mi se pare ca prea le incarca si mi se unesc la un moment dat neutral  nu ma incanta prea tare... sad  mi-a placut unul de la avon pt volum big_smile

There ain't no sunshine now that he's gone

#15 2008-04-22 01:39:39

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

eu am de la astor, volumetrix
http://torebka.kafeteria.pl/photos/7b82d935801fd0f9c0fc9329e31aae1e.jpg
asa arata, numai ca eu am waterproof si e cu albastru in loc de roz. Si nu uneste deloc genele..probabil si din cauza periei care e piaptan de fapt...si nu lasa genele sa se uneasca. Ce-i drept nu mi se pare ca are cine stie ce efect de alungire (pentru ca peria nici nu lasa sa ia extrem de mult rimel pe ea...si eu ma dau de cateva ori ca sa se cunoasca diferenta), dar...e bine ca nu uneste genele si nici nu ramai cu rimel in exces pe ele (cum mai patesc cu un rimel de la avon). Cum am genele lungi, pentru mine e chiar ok....dar daca ma grabesc folosesc rimelul de la avon (sa dau cu el o data si de ajuns...la asta e o intreaga tehnica rotfl ).
De la l'oreal am avut un rimel din ala din 2 parti...te dadeai intaicu alb si apoi negru...de imi lipea genele groaznic. Ce-i drept le facea extrem de lungi (pareau false)...dar...lipite intre ele...sincer prefer multe gene de lungime normala si care sa para mai naturale, decat 3-4 gene extrem de lungi.
Si rimelurile de la Maybelline imi plac...am luat vreo 2 feluri si au fost ok...nu-mi lipeau genele.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#16 2008-04-22 09:11:12

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/4025_723646eff2b28ee92e346923d3bec4f2.jpg

eu de vreun an imi cumpar doar rimel din acesta...pana acum mi se pare unul dintre cele mai bune pe care le-am incercat...alungeste, separa si da si volum...am avut si eu unul cu 2 capete de la l'oreal, l-am folosit de 2 ori si gata, e groaznic...

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#17 2008-04-22 09:48:31

brut
Hero member
Inregistrat: 2007-06-17

mie mi-a placut la nebunie cel de la l`oreal cu doua capete... abia astept sa strang bani sa-mi mai iau. L-am vazut in duty free cu 23 euro 2 bucati big_smile

#18 2008-04-22 10:14:25

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

lee a scris:

ane_mona a scris:

era si cu balsam? ca si eu ama vut unul dina sta de care eram super multumita dar acum nu il mai gasesc sad

nu era cu balsam.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#19 2008-04-22 12:27:27

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

oana_nice a scris:

mie mi-a placut la nebunie cel de la l`oreal cu doua capete... abia astept sa strang bani sa-mi mai iau. L-am vazut in duty free cu 23 euro 2 bucati big_smile

si mie mi-a placut smile de ar avea toate rimelurile periute din alea smile
ia uite ce am mai gasit pe aici neutral 
http://www.newspascani.ro/modules/news/ … oryid=3028

There ain't no sunshine now that he's gone

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.