|
Nu esti logat.
Cum e posibil..........dezamagita-2#20 2008-04-20 19:56:53
Re: cum e posibil..........dezamagita
si eu zic la fel N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #21 2008-04-20 19:59:08
Re: cum e posibil..........dezamagitanu stiu ce sa mai cred.......nu stiu ce sa mai fac........am observat ca tot el e vinovat si stie ca el e vinovat si nu face nimic... Offline #22 2008-04-20 20:01:05
Re: cum e posibil..........dezamagitadaca nu face nimic...lasa-l...nu mai face nici tu nimic...ca faci degeaba...daca l-ar interesa cat de cat si daca te-ar iubi nu s-a purta asa http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #23 2008-04-20 20:15:15
Re: cum e posibil..........dezamagitaoricum are un caracter foarte ciudat........cred ca uneori nici el nu se mai intelege Offline #24 2008-04-20 21:21:23
Re: cum e posibil..........dezamagitaeu zic totusi sa incerci sa te linistesti putin si sa stai deoparte macar o zi doua trei...si apoi vezi cum decurg lucrurile si cum se comporta el in continuare... N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline Publicitateloading...
#25 2008-04-20 22:29:55
Cu linistea pot fi de acord dar pentru situatia mentionata de tine exista doar o concluzie : Ultima oara a fost editat de Designer (2008-04-20 22:30:31) Offline #26 2008-04-21 11:45:26
Re: cum e posibil..........dezamagitapt barbati e o reactie "normala"... lipsa sexului intretine un spoi de "tensiune"... odata inceputa viata sexuala, se mai duce din "farmecul" relatiei... e un lucru cunoscut. dar asta e... n-ai ce face, nu? toti trecem prin asta. si skumpi avea dreptate... la ei functioneaza si chestia cu "lupta", "cuceritul".... daca te-a "cucerit" si nu mai trebuie sa lupta pt tine, o lasa mai moale... cred ca asta e normalitatea lor, dar si pe mine ma dispera.... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #27 2008-04-21 14:39:46
Re: cum e posibil..........dezamagitapoate m-am exprimat rau, na... ma refeream la faptul ca se duce acel "farmec al interzisului/al tatonarii unui teren necunoscut". si asta asa-i, indiferent ca ne place sau nu. pt noi, ca femei, chestia cu "necunoscutul" si "cuceirtul" nu-s mare lucru (personal nu dau 2 bani pe ele, daca ar fi numai dupa mine as fi de acord cu tine, totul ar trebui sa devina mai frumos in momentul in care se produce o apropiere mai intima)... dar uite ca "specia lor" vede altfel lucrurile. evident ca de aici si pana la a fi rece sau distant sau indiferent e drum luuung... dar sa zicem ca treaba cu viata sexuala are 2 taisuri... castigi ceva, pierzi altceva. depinde de la cuplu la cuplu ce predomina. eu consider ca daca omul chiar te iubeste, va predomina castigul pt ambii, va deveni ceva frumos si intim... dar nu trebuie sa negam ca exista pe lume barbati care, dupa ce si-au atins "tinta" pt care au dus munca de vrajeala.... la trece tot si vor sa "plece la urmatoarea". sunt si unele femei care fac la fel. asta e..... nu-i valabil pt toti, dar e valabil. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #28 2008-04-21 15:09:37
Re: cum e posibil..........dezamagitaancutsa da si mie mi`ar placea ca toate relatiile sa evolueze dar unele mai si involueze din pacate ! #29 2008-04-21 19:45:31
Re: cum e posibil..........dezamagitaei se comporta ciudat,uita sa aprecieze ce au langa ei,vor constientiza,dar poate prea tarziu.. Offline #30 2008-04-21 19:54:02
Re: cum e posibil..........dezamagitasi totusi nu trebuie sa dam vina doar pe ei... si noi gresim VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #31 2008-04-21 19:56:00
Re: cum e posibil..........dezamagitanu intotdeauna....... Offline #32 2008-04-21 23:12:50
Re: cum e posibil..........dezamagitaO schimbare temporara in atitudinea ta (nu in sens de indiferenta si tradare) ti-ar oferi raspunsul pe foaie .. sunt ferm convins . Offline #33 2008-04-22 10:15:27
cam vag raspunsul "schimabrea de atitutdine" poate fi in multe dsensuri. ce ai zis e valabil universal.... dar nush daca are vreo referinta concreta. eu sunt adepta lui "mai dati-i o sansa"... chiar prea adepta, as putea spune... dar pana cand? chestia cu raceala nu merge la toti... unii devin si mai nesiguri si mai indiferenti sincron cu indiferenta ta. dar nici sa zambesti mereu, designer... nu merge, sa stii... pierzi relatii din cauza asta. eu am mai spus-o si repet: o discutie clara si la rece referitoare la problemele pe care le vezi la omul iubnit e dovada CA-I MAI DAI O SANSA. daca te-ar durea in posterior ai pleca pur si simplu. daca am inteles bine si te referi la schimbarea de atitudine in sensul unei tolerante mai mari din partea ei.... eu zic ca nu tine si se vor afunda si mai tare. iar toleranta in compromis incepe sa-mi fie sinonima cu indiferenta... ti-e rau, dar ti-e indiferent ca suferi si ca, in final, il vei face si pe celalat sa sufere.... nu-i o solutie pe termen lung. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #34 2008-04-22 10:21:14
sincer nu cred ... cand ceva nu merge intr-o relatie nu este vinovat doar unul... adevarat poate celallat putin mai mult .... cel putin eu asa vad lucrurile VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #35 2008-04-22 17:40:17
A). Absolut de acord cu 1 si de aceea nici nu incerc sa recomand o astfel de varianta . (fiind cu un pas inainte insa .. problema e ca si rezolvata) Ultima oara a fost editat de Designer (2008-04-22 17:42:48) Offline #36 2008-04-22 22:18:23
Re: cum e posibil..........dezamagitamersi fetelor,lucrurile se lamurisera,dar iar au inceput sa o ia razna......cand dispare o problema apare alta si tot asa.mi s+a cam luat Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|