homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Buna.Ajutor!

#1 2008-04-24 02:00:48

Mirela.S
Membru
Inregistrat: 2008-04-24

Buna.Ajutor!

Buna.Sunt noua pe site si am si eu o mare problema cu care ma confrunt de ceva timp...In toamna anului trecut am fost la o nunta si eram cam sumar imbracata iar din cauza aceasta am racit si a doua zi mi-a venit ciclu,la doua saptamani dupa ce mi se terminase,iar dupa ce mi-a trecut,la alte doua sapt,am avut iarasi ciclu...Dupa acest incident ciclu a revenit la normal dar secretia vaginala a inceput sa aibe un miros f urat,este alb laptoasa,in timpul actului sexual ma doare iar inainte de ciclu ma mananca jos dar in prima zi a ciclului imi trece..Este foarte neplacut..Eu am presupus k este doar o infectie dar as mai vrea nijte pareri..Multumesc mult

#2 2008-04-24 08:01:33

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

Re: Buna.Ajutor!

Deci nu vad legatura intre imbracatul sumar si scurgerea mirositoare.
Singura solutie e sa mergi la un doctor, sa faci un examen de secretie si gata.... nu mai sta asa ca iti infectezi si partenerul (daca ai o bts)

#3 2008-04-24 08:42:50

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

Mirela in cel mai bun caz e o candidoza....desi asta nu prea are legatura cu dereglarea ciclului tau, dar secretia alb-laptoasa cam asta ar indica...oricum cel mai bun lucru este sa faci analiza de secretie, un papaniciolau si-ai sa descoperi exact cum sta treaba. Nu incerca sa te tratezi singura..cea mai mare prostie!!

baby Dragos hjarta rugaciune

#4 2008-04-24 08:45:48

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

deci clar... la doctor, nu incerca sa te tratezi singura, ca nu rezolvi nimic.

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#5 2008-04-24 08:45:55

c@t
Sr. member
De la: mine de acasa
Inregistrat: 2008-02-27

Publicitate

loading...

#6 2008-04-24 09:15:45

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

Cam mult din tomana pana acum. De ce ai asteptat atata timp fara sa mergi la medic? Poate fi vorba de o boala cum e candida, insa nu neaparat. Partenerul tau va trebui sa faca si el tratament. Mergi la doctor, nu mai sta pe ganduri.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.