homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

URGENT

#1 2008-04-23 20:19:27

maria_82
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-11-12

URGENT

Am facut candidioza de cateva ori in ultimele 6 luni. Am tratat-o cu gynozol, flucovin, nizoral... Iar acum vreo 2 saptamani am simtit iar mancarimi dar nu la fel de dese ca la candidoza, si fara secretie...si am zis c-o fi un inceput de candida si am facut iar tratament cu toate minunile. Si nu a trecut.
M-am dus la doctor si mi-a spus ca am vaginita nu mai stiu de care, si mi-a dat sa iau tergynan....ca sigur o sa treaca.
Am luat si evident ca nu a trecut.... PRietenul meu a luat si el de la mine, si dermatologul i-a spus ca e de la o candida netratata. Maine plec din tara pentru 10 zile si nu stiu ce sa fac....ce sa iau.... Ce sa fac?

#2 2008-04-23 22:05:04

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Re: URGENT

pentru candidoza e bun iaurtul in sens ca iti pui in vagin cateva zile seara inainte de culcare
de asemenea ia un flocovim si da-i si partenerului tau. e un antimicotic care nu-ti va face rau
in rest..nu stiu ce ar mai trebui sa faci..ai facut cam multe tratamente. poate nu ar strica sa iti faci o analiza de secretie in alta parte
si abtineti-va de la contacte pe perioada tratamentului pt ca o tot iei tu de la el
citeste si topicul candidoza si sper ca te vor mai lamuri fetele
sarbatori fericite! smile

#3 2008-04-24 00:10:56

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

maria...da in toata nebunia asta tu o analiza de secretie ai facut?

happy with him...inlove with him...puss

#4 2008-04-24 09:19:07

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

crys_ty_na a scris:

maria...da in toata nebunia asta tu o analiza de secretie ai facut?

foarte buna intrebarea big_smile

baby Dragos hjarta rugaciune

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.