|
Nu esti logat.
Iar probleme#1 2008-04-23 22:39:58
Iar problemeNu shtiu cate dintre voi tin minte ca eu am luat mercilon candva dar nu m'am inteles cu ele si ca am trecut pe loogest....problema e ca, dupa 5 luni de logest...a aparut spottingul azi.... doctoressa, fetelor...ce tre sa fac?iar le schimb? Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #2 2008-04-23 23:07:55
Re: Iar problemeeu as vedea daca si in luna urmatoare apare spotting si daca da, le-as schimba la sfatul medicului There ain't no sunshine now that he's gone Offline #3 2008-04-23 23:23:42
Re: Iar probleme
asa m'am gandit si eu, sa astept pana luna viitoare Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #4 2008-04-23 23:24:20
Re: Iar problemecu drag There ain't no sunshine now that he's gone Offline #5 2008-04-24 11:23:22
Re: Iar problemeeu am patit la fel. am luat logest aveam dureri f mari de sani si dr le-a schimbat cu karissa. ei, prin luna a 6a, a 7a de karissa am avut spotting. a fost doar un episod. acum am mai mult un an de cand iau..si e ok:D deci mai bine astepti Offline Publicitateloading...
#6 2008-04-24 11:25:25
Re: Iar problemeAnka logest este un contraceptiv cu continut scazut de hormoni deci se poate sa apara spottingul daca este un caz izolat nu ai de ce sa le schimbi! vezi ce se intampla luna care vine VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #7 2008-04-24 11:25:28
Re: Iar problemeofftopic : roxicutza, logest si karissa sunt exact la fel Offline #8 2008-04-24 11:27:57
Re: Iar problemesi mie imi era rau de la karissa si am schimbat doar firma producatoare acum iau logest si imi e de 10 ori mai bine desi teoretic sunt aceleasi conttraceptive VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #9 2008-04-24 11:33:56
Re: Iar problemefoarte ciudat, evil, nu mi-ar fi trecut prin cap ca se poate Offline #10 2008-04-24 11:35:10
Re: Iar problemems evil Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #11 2008-04-24 11:35:35
Re: Iar problemeba se poate din motive necunoscute reactionam diferit la preparate teoretic identice dar de la firme diferite daca nu o pateam eu nu credeam... eu cred ca sunt firme care au mai multa grija la concentratie le fac mai echilibrate ca sa ma exprim asa VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #12 2008-04-24 11:48:12
Re: Iar probleme heimdall stiu:) doar ca mie logest imi dadea dureri f mari de sani si deseori spotting. nush..cu karissa e mai bine:D sarumana doctoressa:* Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|