|
Nu esti logat.
Stiti ceva de asta?#1 2008-04-24 13:21:51
Stiti ceva de asta?Va rog frumos, daca stiti ajutati-ma si pe mine ca sunt speriata ! Iau Yasmin de cateva luni si am citit ieri intr-o revista ca nu mai sunt sigure pastilele daca iau antibiotic. Am fost racita si am luat antibiotic (Augmentin) fara sa stiu riscurile. Ce e de facut? Offline #2 2008-04-24 13:22:50
Re: Stiti ceva de asta?pai daca ai luat...si a trecut ceva vreme de atunci...nu mai ai ce face...cand ai luat mai exact? happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-04-24 13:23:50
Re: Stiti ceva de asta?acum cred ca nu mai e nimic de facut...decit sa speri sa fie totul bine Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2008-04-24 14:12:16
Re: Stiti ceva de asta?in cazul antibioticelor, pe toata perioada tratamentului cu ele trebuie protectie suplimentara, si 7 zile dupa perioada tratamentului, deasemenea protectie suplimentara... Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #5 2008-04-24 17:45:16
Re: Stiti ceva de asta?
Pai medicul de familie i-a zis mamei de antibiotice. Eu nu stiam de riscuri. Nu pot sa ma duc sa ii zic ca iau anticonceptionale, ca se duce sa-i spuna mamei. e chestie nasoala. Azi am terminat tratamentul, da.. cred ca nu mai e nimic de facut. Offline Publicitateloading...
#6 2008-04-24 18:22:50
Re: Stiti ceva de asta?chiar nu mai ai ce sa faci decat sa astepti Offline #7 2008-04-24 20:11:28
Re: Stiti ceva de asta?doctoressa nu s-a referit la medicul de familie cand te-a intrebat daca nu te-a avertizat...nu e vina lui ca ti-a dat antibiotice... Dar doctorul de la planning sau ginecolog (cel care ti-a recomandat anticonceptionalele) trebuia sa iti spuna ca in caz de iei antibiotice, ai nevoie de protectie suplimentara (prezervativ) pe toata perioada tratamanetului si inca 7 zile dupa. Acum nu mai ai nimic de facut...decat sa speri ca va fi bine. Iar pe viitor vei sti sa te protejezi suplimentar cand vei mai lua antibiotice. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #8 2008-04-24 20:14:27
Re: Stiti ceva de asta?daca i le`o fi recomandat vreun medic.. Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #9 2008-04-24 20:17:52
Re: Stiti ceva de asta?doctorita de la mine nici nu stia, asa k la ce sa te astepti cand i-am spus a zis la inceput k nu e adevarat, apoi k poate si dupa k da, poti sa te protejezi k sa fii sg, dar nu e absolut necesar Offline #10 2008-04-24 21:48:51
Re: Stiti ceva de asta?iony, si mie mi-a spus o dr ca nu are nicio treaba una cu alta..si am ramas socata.. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #11 2008-04-24 22:10:27
Re: Stiti ceva de asta?
nici mie nu mi-a zis nimeni , dar stiam din "auzite"....of dr astia Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|