|
Nu esti logat.
Chlamydia#1 2007-11-16 22:26:55
chlamydiaCare sunt simptomele infectiei cu chlamydia? Ne putem da seama ca o avem din analiza de scretie sau papanicolau? Offline #2 2008-04-23 23:09:56
Re: chlamydiabuna.sper sa ma puteti ajuta si pe mine.am fost diagnosticata cu chlamydia si mi s-a dat tratament azitromicina 1g/zi 2 zile,eu mai luand o doza de g de azitromicina pt h.pylori slab pozitiv.ideea este ca am fost sa cer o alta parere si mi s-a recomandat pe langa cele 2 g de azitromicina inca 7 zile zanocin cate 1/zi,eu omitand sa-i spun dr-lui din urma ca am mai luat o doza de 2 g de azitromicina pt h.pylori.intrebarea mea este daca ma puteti ajuta,este suficient tratam cu azitromicina sau trebuia sa continui cu zanocinul 7 zile?astept un raspuns.va rog Offline #3 2008-04-24 00:09:37
Re: chlamydiazanocin i-a fost recomandat manei mele pentru niste pietre la rinichi, nu stiam ca se ia si pentru tratarea chlamydiei, dar daca asa ti-a recomandat medicul inseamna ca stie el mai bine „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #4 2008-04-24 00:34:36
Re: chlamydiami se pare umpic prea mult 2 tipuri de antibiotice consecutive...eu as zice sa iei azitromicina si daca nu trece (cea mai plauzibila varianta) sa iei si zanocinul...si cu atatea antibiotice sa iei si biotics...sa nu dai in altceva... happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-04-24 09:08:40
Re: chlamydiamersi mult.asa ma gandeam si eu,oricum mi de foarte mare ajutor forumul acesta ca am mai aflat si eu o gramada de lucruri de care nu aveam habar.va pup Offline Publicitateloading...
#6 2008-04-24 11:30:59
Re: chlamydiacu placere happy with him...inlove with him... Offline #7 2008-04-24 13:17:55
Re: chlamydiascuze crys_ty_na,acum am putut sa scriu ca eu sunt la lucru.vreau sa te intreb crezi ca nu trece de la azitromicina?ca eu sunt disperata.nu mai stiu ce sa fac.si vreau si un bebe neparat!mersi mult. Offline #8 2008-04-24 13:19:00
Re: chlamydiapt ca mi se pare cam "putina"...dar nu sti niciodata...de aia am zis sa nu iei si zanocinul din prima...poate ai noroc... happy with him...inlove with him... Offline #9 2008-04-24 13:27:02
Re: chlamydiaok.mersi mult.si sper sa am noroc ca deja mi-i varza stomacul Offline #10 2008-04-24 13:31:36
Re: chlamydiaa,si inca o intrebare mai am si sper sa nu fiu pe langa sau sa te stresez prea tare.dupa ce termin cu antibioticele ar trebui sa incep si un tratam pt candida?ca am inteles ca f posibil sa fac de la atatea antibiotice.... Offline #11 2008-04-24 13:32:56
Re: chlamydiaintr-adevar e foarte posibil...asadar eu as face protectie antimicotica in timpul tratamentului cu antibiotice Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #12 2008-04-24 13:33:36
Re: chlamydiamai bine iei in acelasi timp cu antibioticul biotics, 3/zi mami de minuni Offline #13 2008-04-24 14:13:29
Re: chlamydiamersi mult si scuze... Offline #14 2008-04-26 16:02:43
Re: chlamydia
hm.... nu vreau sa te sperii... de altfel, azitromicina e considerat cel mai bun antibiotic pt chlamydia... dar mie personal nu mi-a ajutat cu nik. am mai facut 3 tratamente dupa azitro. oricum, ce zic fetele e valabil... ar trebui analiza dupa fiecare atibiotic (la 2 sapt dupa sf tratamentului) si nu asociate cate 2 (eu am facut asta din disperare, ca nu mai trecea.. dar la inceput e bine sa speri ). si inca ceva... analiza sa o faci atat din sange, cat si din secretie. poate fi total neconcludenta (mai ales daca faci doar serologia). si sa faca si sotul... ii poate trece ami repede decat tie. sanatate si sa ai cat mai repede bebele dorit! Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #15 2008-04-26 16:11:35
Re: chlamydiae posibil ca aceasta chlamydia sa treaca de la sine? http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #16 2008-04-26 16:14:37
Re: chlamydianu...trebuie facut tratament...pot trece simptomele dar aia nu inseamna ca si boala in sine a trecut... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|